Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Kralingse Bos

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Kralingse Bos. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Kralingse Bos op onderwerp:

  Donderdag 20 juli 2017

  Verdachte misdrijf Straatweg uitgeleverd aan Nederland
  Politienieuws
  Donderdag 20 juli 2017 om 15:09

  Rotterdam - Een 19-jarige Rotterdammer is woensdag door de Spaanse autoriteiten uitgeleverd aan Nederland. De politie arresteerde de verdachte op donderdag 6 juli in Spanje in het onderzoek naar de dood van een 56-jarige Capellenaar. Het slachtoffer werd zaterdag 4 februari voor een café aan de Straatweg mishandeld en overleed aan zijn verwondingen.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingse Bos

  Donderdag 16 maart 2017

  Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Donderdag 16 maart 2017 om 16:17

  Rotterdam - ‘Bureau Rijnmond’ is het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie. Deze week vragen OM en politie onder andere aandacht voor een babbeltruc in Rotterdam en een mishandeling in Zwijndrecht.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingse Bos

  Donderdag 9 maart 2017

  Wegpiraat is weer rijbewijs kwijt
  Politienieuws
  Donderdag 9 maart 2017 om 17:21

  Rotterdam - Een 20-jarige jongen uit Nieuwerkerk aan den IJssel dacht dinsdagavond 7 maart met zijn dure auto de show te stelen. Dit was voorlopig de laatste keer. Zijn rijbewijs werd voor de tweede keer binnen een jaar ingevorderd.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingse Bos

  Zondag 1 januari 2017

  Kind gewond bij schietincident
  Politienieuws
  Zondag 1 januari 2017 om 02:22

  Rotterdam - Bij een schietincident op het Terbregsehof raakte nieuwsjaarsdag om 01.30 uur een 13-jarige jongen uit Rotterdam gewond. Het slachtoffer werd met vooralsnog onbekend letsel vervoerd naar een ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in. Nader bijzonderheden volgen.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingse Bos

  Donderdag 3 december 2015

  Verdachten woninginbraak aangehouden na achtervolging
  Politienieuws
  Donderdag 3 december 2015 om 14:59

  Rotterdam - In de nacht van woensdag 2 op donderdag 3 december zijn een 38-jarige Rotterdammer en een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van inbraak. Hun auto met Frans kenteken was eerder die avond al staande gehouden in Holy, Vlaardingen, omdat agenten vonden dat ze verdacht rijgedrag vertoonden. Er was toen geen aanleiding voor verdere actie.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingse Bos

  Woensdag 21 januari 2015

  Drie mannen aangehouden na verkeersruzie
  Politienieuws
  Woensdag 21 januari 2015 om 15:32

  Rotterdam - De politie heeft woensdag 21 januari 2015 drie mannen aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een verkeersruzie op de Bosdreef op woensdag 14 januari 2015. Hierbij werd een vrachtwagenchauffeur belaagd en werd zijn vrachtwagen vernield.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingse Bos

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?