Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de buurt Stokhasselt Noord-Oost

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de buurt Stokhasselt Noord-Oost.

  Maandag 13 maart 2017

  Woning Rossinistraat 217 Tilburg

  Het adres van deze woning uit 1967 is Rossinistraat 217 te Tilburg. Het pand heeft een oppervlakte van 115m² en een perceeloppervlakte van 163m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 150.000.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt Noord-Oost » 5049KC
  Woning Verdiplein 74 Tilburg

  Het adres van deze woning uit 2004 is Verdiplein 74 te Tilburg. Het pand heeft een oppervlakte van 92m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 154.500.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt Noord-Oost » 5049NP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stokhasselt Noord-Oost

  Instellen

  Buurten in Stokhasselt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?