Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Stokhasselt Noord-Oost

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Stokhasselt Noord-Oost. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Donderdag 19 april 2018

  Dvt Holding Ii B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 17 april 2018

  Op 17 april 2018 is het faillissement uitgesproken van Dvt Holding Ii B.V.. Het insolventienummer is F.02/18/113. Dvt Holding Ii B.V. is gevestigd in Tilburg. Dvt Holding Ii B.V. is actief in de branche Financiële instellingen.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt Noord-Oost » 5049JL
  Natuurlijk persoon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 17 december 2013

  Op 17 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.02/13/1065. Natuurlijk persoon is gevestigd in Tilburg. Natuurlijk persoon is actief in de branche Vervoer en opslag.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt Noord-Oost » 5049NC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stokhasselt Noord-Oost

  Instellen

  Buurten in Stokhasselt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?