Bedrijfspanden in de buurt Bloemgrachtbuurt

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Bloemgrachtbuurt en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Donderdag 7 september 2023

Winkelruimte Rozengracht 72H Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Rozengracht 72H te Amsterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw met energielabel C. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 170 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Bloemgracht 20H Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Bloemgracht 20H te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 227 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 24 mei 2023

Kantoorruimte Bloemgracht 17H Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Bloemgracht 17H te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 137 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 18 januari 2023

Kantoorruimte C+D Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres C+D te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1918. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder liften, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 190 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 5 oktober 2022

Kantoorruimte Nieuwe Leliestraat 196 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Nieuwe Leliestraat 196 te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 124 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 25 juni 2022

Beleggingsobject Bloemgracht 2 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Bloemgracht 2 te Amsterdam heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1937 met energielabel B. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 318 m².

Dinsdag 22 maart 2022

Kantoorruimte Lijnbaansgracht 111A Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Lijnbaansgracht 111A te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 64 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 25 februari 2022

Kantoorruimte Prinsengracht 108B Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Prinsengracht 108B te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1918. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder liften, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 144 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 18 februari 2022

Kantoorruimte Bloemgracht 117 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Bloemgracht 117 te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 513 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 23 december 2021

Winkelruimte Prinsengracht 134HS Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Prinsengracht 134HS te Amsterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw met energielabel C. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 700.000 euro. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 86 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Buurten in Jordaan

Meer nieuws in Bloemgrachtbuurt

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser A10, Amsterdam
A10 Noord - Coentunnel
Laatst waargenomen: 19:51 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent