Bedrijven in Bloemgrachtbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Bloemgrachtbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bloemgrachtbuurt.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

RA Consulting
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming RA Consulting is gevestigd op Egelantiersgracht 179-3 te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

CaseFlow Labs
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming CaseFlow Labs is gevestigd op Tweede Leliedwarsstraat 23-3 te Amsterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Donderdag 24 augustus 2023

Stichting Administratiekantoor IXY
Opgericht in Augustus 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor IXY is gevestigd op Bloemstraat 41-2 te Amsterdam en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Jorge Brandao
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Jorge Brandao is gevestigd op Nieuwe Leliestraat 95A te Amsterdam en is actief in de branche Reclamebureaus.

Pauline S?ll
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Pauline S?ll is gevestigd op Nieuwe Leliestraat 95A te Amsterdam en is actief in de branche Reclamebureaus.

Opsmuk Groothandel in Kwaliteits Decoratie
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Opsmuk Groothandel in Kwaliteits Decoratie is gevestigd op Nieuwe Leliestraat 69B te Amsterdam en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

DeeGee Legal
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming DeeGee Legal is gevestigd op Bloemgracht 73D te Amsterdam en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Gijs Hoen, Solutions Manager
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Gijs Hoen, Solutions Manager is gevestigd op Bloemstraat 66H te Amsterdam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Woensdag 23 augustus 2023

Stichting JC Hyde
Opgericht in Oktober 2020

De stichting Stichting JC Hyde is gevestigd op Prinsengracht 158-2 te Amsterdam en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Dinsdag 25 juli 2023

Hestia Ventures B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Hestia Ventures B.V. is gevestigd op Bloemgracht 61D te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Vos & Swarts Advies
Opgericht in Juli 2023

De vennootschap onder firma Vos & Swarts Advies is gevestigd op Nieuwe Leliestraat 134-3 te Amsterdam en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Parnassus Zorg B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Parnassus Zorg B.V. is gevestigd op Akoleienstraat 9 te Amsterdam en is actief in de branche Thuiszorg.

Coffeeshop Paradox B.V.
Opgericht in Maart 1971

De besloten vennootschap Coffeeshop Paradox B.V. is gevestigd op Eerste Bloemdwarsstraat 22R te Amsterdam en is actief in de branche cafés.

Let's learn piano!
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Let's learn piano! is gevestigd op Bloemgracht 109H te Amsterdam en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Filonien
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Filonien is gevestigd op Rozengracht 196-1 te Amsterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Buurten in Jordaan

Meer nieuws in Bloemgrachtbuurt

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Karspeldreef, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 13:20 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent