Bedrijfspanden in de buurt Transvaalbuurt

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Transvaalbuurt en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vrijdag 8 september 2023

Kantoorruimte Apeldoornseweg 31 Arnhem

Dit bedrijfspand op het adres Apeldoornseweg 31 te Arnhem is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw met energielabel B. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.250.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 341 m² en bestaat uit 4 bouwlagen.

Woensdag 7 juni 2023

Kantoorruimte De la Reijstraat 2 Arnhem

Dit bedrijfspand op het adres De la Reijstraat 2 te Arnhem is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1906. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 223 m² (in units vanaf 105 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 16 november 2022

Kantoorruimte Cronj&# 2 Arnhem

Dit bedrijfspand op het adres Cronj&# 2 te Arnhem is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1910. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.050.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, kabelgoten, kamerindeling, pantry, systeemplafond, te openen ramen, toilet en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 367 m² en bestaat uit 4 bouwlagen.

Zaterdag 30 juli 2022

Kantoorruimte Sonsbeekweg 4 Arnhem

Dit bedrijfspand op het adres Sonsbeekweg 4 te Arnhem is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1906 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, kamerindeling, pantry, systeemplafond, te openen ramen, toilet en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 125 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Transvaalbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement