Nieuws over Transvaalbuurt

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste nieuws over Transvaalbuurt. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van tal van verschillende bronnen.

Maandag 22 februari 2021

Politie sluit onderzoek naar doden in Arnhem en Amersfoort
Politie.nl
Maandag 22 februari 2021 om 16:17

Arnhem - De politie heeft het onderzoek naar de schietpartij aan de Cronjéstraat in Arnhemafgesloten. In november vorig jaar werd er in een auto een zwaargewonde man aangetroffen, die kort daarna overleed. In de uren daarna kwam er snel meer informatie, die leidde naar een pand even verderop in Arnhem. Daar werd een dode man aangetroffen. Kort daarna bleek er ook een mogelijke link met een dode man in Amersfoort.

Maandag 23 november 2020

Hennepkwekerij ontruimd in onderzoek naar schietpartij Arnhem
Politie.nl
Maandag 23 november 2020 om 17:41

Arnhem/Amersfoort - Op maandagochtend 23 november heeft de politie een hennepkwekerij ontruimd aan de Jansbinnensingel. De kwekerij werd gevonden nadat er in het pand een zwaargewonde man werd aangetroffen. De politie kwam hem op het spoor tijdens het onderzoek naar een schietpartij aan de Cronjéstraat in Arnhem.

Zaterdag 21 november 2020

Onderzoek naar schietpartij Cronjéstraat
Politie.nl
Zaterdag 21 november 2020 om 19:11

Arnhem - Vrijdagmiddag 20 november werd er aan de Cronjéstraat een zwaargewonde man in een auto aangetroffen. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen ze dat de man was neergeschoten. Samen met de andere hulpdiensten werd er hulpverlening opgestart. Korte tijd daarna overleed het slachtoffer. Het gaat om een 55-jarige man uit Laren (Gld).

Auto's in vlammen in Arnhem: politie zoekt getuigen
Politie.nl
Dinsdag 21 april 2020 om 11:50

Arnhem - In de nacht van maandag 20 op dinsdag 21 april hebben er in Arnhem acht auto’s in brand gestaan. De politie gaat uit van brandstichting en is op zoek naar getuigen en camerabeelden uit de omgeving van de autobranden.

Getuigenoproep over Sonsbeekpark
Politie.nl
Maandag 21 oktober 2019 om 19:42

Arnhem - De politie kreeg in de nacht van zaterdag op zondag een getuigenmelding binnen dat een meisje mogelijk lastig gevallen zou worden door een jongeman in het Sonsbeekpark. Omdat je maar eenmaal kans hebt om sporenonderzoek te doen, is dat zondag door forensische opsporing gebeurd. Er vindt verder onderzoek plaats naar wat zich heeft voorgedaan en of er sprake is van een strafbaar feit. Getuigen worden gevraagd om zich te melden.

Dierenpolitie onderzoekt dodelijke mishandeling zwaan
Politie.nl
Maandag 21 april 2014 om 12:09

Arnhem - De Dierenpolitie onderzoekt een ernstige mishandeling met dodelijke afloop van een zwaan in Arnhem. Het dier, een wijfje dat een nest met eieren had, werd zondagochtend dood op het nest aangetroffen bij een water aan de De La Reijstraat in de Transvaalbuurt.

Meer nieuws in Transvaalbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement