Bedrijven in Transvaalbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Transvaalbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Transvaalbuurt.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Schatje van Arnhem
Opgericht in November 2015

De vennootschap onder firma Schatje van Arnhem is gevestigd op Paul Krugerstraat 3 te Arnhem en is actief in de branche Restaurants.

Matter of Taste
Opgericht in Augustus 2021

De vennootschap onder firma Matter of Taste is gevestigd op Sonsbeekweg 46 te Arnhem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Woensdag 24 april 2024

Exentric Events
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Exentric Events is gevestigd op Steijnstraat 37 te Arnhem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Toon Holtzer
Opgericht in April 2024

De onderneming Toon Holtzer is gevestigd op Paul Krugerstraat 3-1 te Arnhem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dwayne & The Johnsons
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma Dwayne & The Johnsons is gevestigd op Zijpendaalseweg 10A te Arnhem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Woensdag 10 april 2024

Transistor Interim
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Transistor Interim is gevestigd op De Wetstraat 7 te Arnhem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Pelle Zorgwerk
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Pelle Zorgwerk is gevestigd op Bothaplein 1 te Arnhem en is actief in de branche Thuiszorg.

van 't Ende Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap van 't Ende Holding B.V. is gevestigd op Apeldoornseweg 3 te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

H. Duursma Schilderwerken
Opgericht in Maart 2024

De onderneming H. Duursma Schilderwerken is gevestigd op Sonsbeeksingel 1 te Arnhem en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Maandag 18 maart 2024

Legamento
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Legamento is gevestigd op Apeldoornseweg 19 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dinsdag 23 januari 2024

Josselin Witova
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Josselin Witova is gevestigd op De Wetstraat 13 te Arnhem en is actief in de branche Dansscholen.

Interconnect Consultancy
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Interconnect Consultancy is gevestigd op Sonsbeeksingel 28-5 te Arnhem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Okoro
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Okoro is gevestigd op Paul Krugerstraat 3-1 te Arnhem en is actief in de branche Vervaardiging van overige bovenkleding.

Donderdag 11 januari 2024

Alcoholslot Auto
Opgericht in November 2023

De onderneming Alcoholslot Auto is gevestigd op Apeldoornseweg 3 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 10 oktober 2023

MJO Consulting
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming MJO Consulting is gevestigd op Cronjestraat 7 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Meer nieuws in Transvaalbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement