Bedrijfspanden in de buurt Dijkzigt

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Dijkzigt en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Maandag 25 maart 2024

Kantoorruimte Westersingel 87C Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Westersingel 87C te Rotterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1903. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 223 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 23 maart 2024

Kantoorruimte Westersingel 98 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Westersingel 98 te Rotterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1871 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 590 m² en bestaat uit 5 bouwlagen.

Woensdag 14 februari 2024

Kantoorruimte Westersingel 87A Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Westersingel 87A te Rotterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1903. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 70 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zondag 8 oktober 2023

Kantoorruimte Westersingel 97 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Westersingel 97 te Rotterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1877 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 597 m² (in units vanaf 217 m²) en bestaat uit 5 bouwlagen.

Vrijdag 11 augustus 2023

Kantoorruimte Westersingel 94 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Westersingel 94 te Rotterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1895. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 23 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Westersingel 87 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Westersingel 87 te Rotterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1903. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 160 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 29 maart 2023

Kantoorruimte Westersingel 109 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Westersingel 109 te Rotterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1905. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 90 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 22 september 2022

Bedrijfsruimte Westersingel 101 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Westersingel 101 te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 15 m².

Woensdag 7 september 2022

Kantoorruimte Westersingel 86 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Westersingel 86 te Rotterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 843 m² en bestaat uit 5 bouwlagen.

Meer nieuws in Dijkzigt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Rotterdam

Flitser Molenvliet, Rotterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 10:01 uur
Flitser A15, Rotterdam
Maasvlakte - Rotterdam
Laatst waargenomen: 10:01 uur
Flitser Koerilenstraat, Rotterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 10:01 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement