Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Dijkzigt

Wil je weten welke bedrijven er in Dijkzigt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dijkzigt.

In Dijkzigt zoek ik een:

  Donderdag 28 februari 2019

  Lau Elektro
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Lau Elektro is gevestigd op Rochussenstraat 452 te Rotterdam en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Dijkzigt » 3015ZC

  Vrijdag 15 februari 2019

  C/alma
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming C/alma is gevestigd op Westzeedijk 189 te Rotterdam en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Dijkzigt » 3015AA
  Maas Property Support B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap Maas Property Support B.V. is gevestigd op Westersingel 87 te Rotterdam en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Dijkzigt » 3015LC

  Maandag 31 december 2018

  URoden B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap URoden B.V. is gevestigd op Jongkindstraat 18 te Rotterdam en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Dijkzigt » 3015CG

  Zondag 9 december 2018

  JSQ Holding B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap JSQ Holding B.V. is gevestigd op Rochussenstraat 342 te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Dijkzigt » 3015ZB
  Herculean Physique B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Herculean Physique B.V. is gevestigd op Rochussenstraat 342 te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Dijkzigt » 3015ZB
  Charmy B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Charmy B.V. is gevestigd op Rochussenstraat 342 te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Dijkzigt » 3015ZB

  Woensdag 7 november 2018

  Divavo B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Divavo B.V. is gevestigd op Westersingel 88 te Rotterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Dijkzigt » 3015LC

  Maandag 15 oktober 2018

  Tree Waves
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Tree Waves is gevestigd op Rochussenstraat 534 te Rotterdam en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Dijkzigt » 3015ZD
  House of Afangaro B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap House of Afangaro B.V. is gevestigd op Westersingel 109 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in herenkleding.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Dijkzigt » 3015LD
  Greenz Retail
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Greenz Retail is gevestigd op Dr. Molewaterplein 40 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Dijkzigt » 3015GD
  The Poké Box Weena B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap The Poké Box Weena B.V. is gevestigd op Westersingel 169 te Rotterdam en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Dijkzigt » 3015LJ
  Woonhave Beleggingen VI B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Woonhave Beleggingen VI B.V. is gevestigd op Museumpark 7 te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Dijkzigt » 3015CB

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?