Bedrijfspanden in de buurt Bedrijventerrein Wateringen

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Bedrijventerrein Wateringen en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Donderdag 9 mei 2024

Bedrijfsruimte Klopperman 53Y Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Klopperman 53Y te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 175.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 60 m².

Bedrijfsruimte Maasdijkseweg 105 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Maasdijkseweg 105 te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 192 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 24 april 2024

Bedrijfsruimte 's-Gravenzandseweg 22B Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres 's-Gravenzandseweg 22B te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 285.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 100 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte 's-Gravenzandseweg 45 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres 's-Gravenzandseweg 45 te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 153 m².

Vrijdag 19 april 2024

Bedrijfsruimte Sylvain Poonsstraat 32 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Sylvain Poonsstraat 32 te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 455 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 6 april 2024

Bedrijfsruimte Middenweg 16 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Middenweg 16 te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1985. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.000 m² (in units vanaf 160 m²).

Bedrijfsruimte Klopperman 53R Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Klopperman 53R te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 179.500 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 60 m².

Woensdag 28 februari 2024

Bedrijfsruimte Klopperman 31 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Klopperman 31 te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 60 m².

Vrijdag 2 februari 2024

Bedrijfsruimte 's-Gravenzandseweg 21P Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres 's-Gravenzandseweg 21P te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 202 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Maandag 15 januari 2024

Kantoorruimte Turfschipper 54 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Turfschipper 54 te Wateringen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 240 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 10 januari 2024

Bedrijfsruimte Naaldwijkseweg 76 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Naaldwijkseweg 76 te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2012. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 31 m².

Bedrijfsruimte Klopperman 53X Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Klopperman 53X te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 60 m².

Bedrijfsruimte Klopperman 53E Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Klopperman 53E te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 310 m².

Vrijdag 29 december 2023

Bedrijfsruimte 's-Gravenzandseweg 18C Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres 's-Gravenzandseweg 18C te Wateringen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 120 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 22 december 2023

Kantoorruimte Monsterseweg 14 Wateringen

Dit bedrijfspand op het adres Monsterseweg 14 te Wateringen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 136 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Bedrijventerrein Wateringen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement