Bedrijfspanden in de buurt Bedrijventerrein Honsel

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Bedrijventerrein Honsel en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Zaterdag 3 juni 2023

Horecagelegenheid Dijkweg 66 Honselersdijk

Dit bedrijfspand op het adres Dijkweg 66 te Honselersdijk is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 1.534 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 18 mei 2023

Bedrijfsruimte Grote Waard 23a Honselersdijk

Dit bedrijfspand op het adres Grote Waard 23a te Honselersdijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1991. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 424 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 19 april 2023

Bedrijfsruimte Grote Waard 23b Honselersdijk

Dit bedrijfspand op het adres Grote Waard 23b te Honselersdijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1991. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 318 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 15 april 2023

Bedrijfsruimte Stationsweg 25 Honselersdijk

Dit bedrijfspand op het adres Stationsweg 25 te Honselersdijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer en heater. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 940 m².

Woensdag 4 januari 2023

Kantoorruimte Dijkweg 125a Honselersdijk

Dit bedrijfspand op het adres Dijkweg 125a te Honselersdijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1950. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 264 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 31 augustus 2022

Bedrijfsruimte Veilingweg 37a Honselersdijk

Dit bedrijfspand op het adres Veilingweg 37a te Honselersdijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 117 m².

Meer nieuws in Bedrijventerrein Honsel

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent