Bedrijven in Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuid.

In Zuid zoek ik een:

  Donderdag 2 december 2021

  Yneke Plantinga
  Opgericht in november 2021

  De onderneming Yneke Plantinga is gevestigd op Zijlstrastrjitte 17 te Boelenslaan en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Achtkarspelen > Zuid > Boelenslaan > 9233KH
  Mooi Sober
  Opgericht in november 2021

  De vennootschap onder firma Mooi Sober is gevestigd op Kloosterveen 13 te Surhuisterveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Achtkarspelen > Zuid > Surhuisterveen > 9231MJ
  LOS FM evenementen & verhuur
  Opgericht in november 2021

  De onderneming LOS FM evenementen & verhuur is gevestigd op It Mienskar 12 te Surhuizum en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  Achtkarspelen > Zuid > Surhuizum > 9283VJ

  Woensdag 17 november 2021

  BLH-interim
  Opgericht in november 2021

  De onderneming BLH-interim is gevestigd op Blauwhuisterweg 41 te Surhuisterveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Achtkarspelen > Zuid > Surhuisterveen > 9231AB
  Handelsonderneming L. van Zwieten
  Opgericht in oktober 2021

  De onderneming Handelsonderneming L. van Zwieten is gevestigd op Heidelaan 10 te SURHUISTERVEEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Achtkarspelen > Zuid > Verspreide huizen Surhuisterveen > 9231AM
  OberX
  Opgericht in november 2021

  De vennootschap onder firma OberX is gevestigd op Blauwhuisterweg 37 te Surhuisterveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Achtkarspelen > Zuid > Surhuisterveen > 9231AB

  Woensdag 3 november 2021

  Beauniq fashion
  Opgericht in oktober 2021

  De onderneming Beauniq fashion is gevestigd op Gedempte Vaart 82 te Surhuisterveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Achtkarspelen > Zuid > Surhuisterveen > 9231AX
  High Fuif
  Opgericht in oktober 2021

  De onderneming High Fuif is gevestigd op De Flearen 58 te Harkema en is actief in de branche Verhuur van kleding en huishoudelijke artikelen.

  Achtkarspelen > Zuid > Harkema > 9281RJ
  Maatschap Fysiotherapie Bakker
  Opgericht in juli 2021

  De maatschap Maatschap Fysiotherapie Bakker is gevestigd op De Dellen 2A te Surhuisterveen en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  Achtkarspelen > Zuid > Surhuisterveen > 9231EB

  Vrijdag 22 oktober 2021

  Easie International B.V.
  Opgericht in oktober 2021

  De besloten vennootschap Easie International B.V. is gevestigd op Rooilijn 8 te Surhuisterveen en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

  Achtkarspelen > Zuid > Surhuisterveen > 9231DZ
  GEJO Revisie & Onderdelen B.V.
  Opgericht in oktober 2021

  De besloten vennootschap GEJO Revisie & Onderdelen B.V. is gevestigd op Rooilijn 4A te Surhuisterveen en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en -accessoires (geen banden).

  Achtkarspelen > Zuid > Surhuisterveen > 9231DZ
  GEBA Holding B.V.
  Opgericht in oktober 2021

  De besloten vennootschap GEBA Holding B.V. is gevestigd op Zoom 6 te SURHUISTERVEEN en is actief in de branche Financiële holdings.

  Achtkarspelen > Zuid > Verspreide huizen Surhuisterveen > 9231DX
  13th floor Holding B.V.
  Opgericht in oktober 2021

  De besloten vennootschap 13th floor Holding B.V. is gevestigd op Kammingastrjitte 3 te Harkema en is actief in de branche Financiële holdings.

  Achtkarspelen > Zuid > Harkema > 9281PA
  Douwes en de Ruijter V.O.F.
  Opgericht in oktober 2021

  De vennootschap onder firma Douwes en de Ruijter V.O.F. is gevestigd op Zwitserlaan 8 te Surhuisterveen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Achtkarspelen > Zuid > Surhuisterveen > 9231HK
  Coaching-en onderwijspraktijk Alles Kids
  Opgericht in oktober 2021

  De onderneming Coaching-en onderwijspraktijk Alles Kids is gevestigd op Warreboslaan 47 te SURHUISTERVEEN en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Achtkarspelen > Zuid > Verspreide huizen Surhuisterveen > 9231AH

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement