Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuid.

In Zuid zoek ik een:

  Froulje fan doe en no te Harkema/Augustinusga
  december 2017

  De vereniging Froulje fan doe en no te Harkema/Augustinusga is gevestigd op Hjouwerkamp 12 te Harkema en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

  9281NNAchtkarspelenZuidHarkema
  Benedictra B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Benedictra B.V. is gevestigd op Koetsekralen 63 te Harkema en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  9281RSAchtkarspelenZuidHarkema
  F. Benedictus Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap F. Benedictus Holding B.V. is gevestigd op Koetsekralen 63 te Harkema en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  9281RSAchtkarspelenZuidHarkema
  Stichting Peuteropvang Ferwerderadiel.
  december 2017

  De stichting Stichting Peuteropvang Ferwerderadiel. is gevestigd op Lange Turf 7 te Surhuisterveen en is actief in de branche Peuterspeelzaalwerk.

  9231MNAchtkarspelenZuidSurhuisterveen
  Kadootjes enzo
  maart 2012

  De onderneming Kadootjes enzo is gevestigd op Veenderij 24 24 te Surhuisterveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  9231MLAchtkarspelenZuidSurhuisterveen
  lukina's thuiskapsalon
  november 2017

  De onderneming lukina's thuiskapsalon is gevestigd op Groningerstraat 86 te Surhuisterveen en is actief in de branche Haarverzorging.

  9231CPAchtkarspelenZuidSurhuisterveen
  Schievink Architectuurstudio B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Schievink Architectuurstudio B.V. is gevestigd op De Elzen 60 te Harkema en is actief in de branche Financiële holdings.

  9281MGAchtkarspelenZuidHarkema
  Lisa Visagie
  oktober 2017

  De onderneming Lisa Visagie is gevestigd op Ballester 8 te SURHUISTERVEEN en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  9231MRAchtkarspelenZuidVerspreide huizen Surhuisterveen
  GNJ Design
  oktober 2017

  De onderneming GNJ Design is gevestigd op Zwitserlaan 26 te Surhuisterveen en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

  9231HKAchtkarspelenZuidSurhuisterveen
  BioBCirC
  oktober 2017

  De onderneming BioBCirC is gevestigd op Compagnie 8 te Surhuisterveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  9231BEAchtkarspelenZuidSurhuisterveen
  Schoonheidssalon Bella Joy
  oktober 2017

  De onderneming Schoonheidssalon Bella Joy is gevestigd op De Buizerd 1 te Surhuisterveen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  9231KVAchtkarspelenZuidSurhuisterveen
  Surhuisterveen Telecom
  september 2017

  De onderneming Surhuisterveen Telecom is gevestigd op De Dellen 16J te Surhuisterveen en is actief in de branche Winkels in telecommunicatieapparatuur.

  9231EBAchtkarspelenZuidSurhuisterveen
  Oude Jirden B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Oude Jirden B.V. is gevestigd op Torenvalk 58A te Surhuisterveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  9231KRAchtkarspelenZuidSurhuisterveen
  Nyls webdesign
  september 2017

  De onderneming Nyls webdesign is gevestigd op Boekweitstrjitte 32 te Harkema en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  9281NEAchtkarspelenZuidHarkema
  NOJ
  september 2017

  De onderneming NOJ is gevestigd op Feartswal 1 te HARKEMA en is actief in de branche Zagen en schaven en overige primaire houtbewerking.

  9281XJAchtkarspelenZuidVerspreide huizen Harkema
  Broersma Projects B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Broersma Projects B.V. is gevestigd op Muzefalk 1 te Harkema en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  9281MJAchtkarspelenZuidHarkema
  Bos Holding B.V.
  juli 2017

  De besloten vennootschap Bos Holding B.V. is gevestigd op Warreboslaan 15B te Surhuisterveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  9231AGAchtkarspelenZuidSurhuisterveen
  B. de Haan Transport
  juli 2017

  De onderneming B. de Haan Transport is gevestigd op Gedempte Vaart 35C te Surhuisterveen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  9231ATAchtkarspelenZuidSurhuisterveen
  C. Bos Beheer B.V.
  juli 2017

  De besloten vennootschap C. Bos Beheer B.V. is gevestigd op Warreboslaan 15B te Surhuisterveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  9231AGAchtkarspelenZuidSurhuisterveen
  W. Bos Beheer B.V.
  juli 2017

  De besloten vennootschap W. Bos Beheer B.V. is gevestigd op Dubelspul 7 te Surhuisterveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  9231LEAchtkarspelenZuidSurhuisterveen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk