Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuid.

In Zuid zoek ik een:

  Zaterdag 14 april 2018

  Trinitas Coaching
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Trinitas Coaching is gevestigd op Grietmanstraat 36 te Surhuisterveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231ET

  Vrijdag 13 april 2018

  Visser Beheer Groep B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Visser Beheer Groep B.V. is gevestigd op Kruswei 28 te HARKEMA en is actief in de branche Financiële holdings.

  Achtkarspelen » Zuid » Verspreide huizen Harkema » 9281KL
  handelsonderneming IJ. Kooistra
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap handelsonderneming IJ. Kooistra is gevestigd op Lauwersweg 11 te Surhuisterveen en is actief in de branche Groothandel in audio- en video-apparatuur.

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231GR
  eleQtro B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap eleQtro B.V. is gevestigd op Lauwersweg 11 te Surhuisterveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231GR
  Y. Kooistra Beheer B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Y. Kooistra Beheer B.V. is gevestigd op Koarstmoas 1 te Surhuisterveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231NC
  Garage Ploegh Holding B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Garage Ploegh Holding B.V. is gevestigd op Molenweg 4 te Surhuisterveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231HS
  G.J. Ploegh Holding B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap G.J. Ploegh Holding B.V. is gevestigd op Gedempte Vaart 11 te Surhuisterveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231AS
  A. van Kammen Vastgoed B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap A. van Kammen Vastgoed B.V. is gevestigd op Grensweg 7 te Surhuisterveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231HT
  A. Ploegh Holding B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap A. Ploegh Holding B.V. is gevestigd op Molenweg 4 te Surhuisterveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231HS

  Dinsdag 20 februari 2018

  Handelsonderneming P. de Wit
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Handelsonderneming P. de Wit is gevestigd op Parksterreed 5 te BOELENSLAAN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Achtkarspelen » Zuid » Verspreide huizen Boelenslaan » 9233LS
  DKG Bouw B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap DKG Bouw B.V. is gevestigd op Zoom 1 te SURHUISTERVEEN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Achtkarspelen » Zuid » Verspreide huizen Surhuisterveen » 9231DX
  Cre8kitchen Surhuisterveen B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap Cre8kitchen Surhuisterveen B.V. is gevestigd op Zoom 1 te SURHUISTERVEEN en is actief in de branche Winkels in keukens.

  Achtkarspelen » Zuid » Verspreide huizen Surhuisterveen » 9231DX

  Maandag 19 februari 2018

  ND-ICT
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming ND-ICT is gevestigd op De Flearen 10 te Harkema en is actief in de branche Reparatie van computers en randapparatuur.

  Achtkarspelen » Zuid » Harkema » 9281RG
  GM Led
  Opgericht in februari 2018

  De vennootschap onder firma GM Led is gevestigd op De Sperwer 11 te Surhuisterveen en is actief in de branche Vervaardiging van elektrische lampen en verlichtingsapparaten.

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231KL
  De Eigen Weg Wijzer!
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming De Eigen Weg Wijzer! is gevestigd op Langelaan 7 te Surhuisterveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231EK
  byKreaz
  Opgericht in januari 2018

  De vennootschap onder firma byKreaz is gevestigd op De Wylgen 3 te Harkema en is actief in de branche Vervaardiging van overige bovenkleding.

  Achtkarspelen » Zuid » Harkema » 9281MB

  Zaterdag 17 februari 2018

  Holding W. vd Velde B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap Holding W. vd Velde B.V. is gevestigd op Jan Binneslaan 2B te Surhuisterveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231CB
  St. Donateurs PVV Achtkarspelen
  Opgericht in januari 2018

  De stichting St. Donateurs PVV Achtkarspelen is gevestigd op Parksterreed 4 te BOELENSLAAN en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Achtkarspelen » Zuid » Verspreide huizen Boelenslaan » 9233LS

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk