Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Harkema

Wil je weten welke bedrijven er in Harkema zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Harkema.

In Harkema zoek ik een:

  Froulje fan doe en no te Harkema/Augustinusga
  december 2017

  De vereniging Froulje fan doe en no te Harkema/Augustinusga is gevestigd op Hjouwerkamp 12 te Harkema en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

  9281NNAchtkarspelenZuidHarkema
  Benedictra B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Benedictra B.V. is gevestigd op Koetsekralen 63 te Harkema en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  9281RSAchtkarspelenZuidHarkema
  F. Benedictus Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap F. Benedictus Holding B.V. is gevestigd op Koetsekralen 63 te Harkema en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  9281RSAchtkarspelenZuidHarkema
  Schievink Architectuurstudio B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Schievink Architectuurstudio B.V. is gevestigd op De Elzen 60 te Harkema en is actief in de branche Financiële holdings.

  9281MGAchtkarspelenZuidHarkema
  Nyls webdesign
  september 2017

  De onderneming Nyls webdesign is gevestigd op Boekweitstrjitte 32 te Harkema en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  9281NEAchtkarspelenZuidHarkema
  Broersma Projects B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Broersma Projects B.V. is gevestigd op Muzefalk 1 te Harkema en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  9281MJAchtkarspelenZuidHarkema
  Weening bestratingsbedrijf
  juli 2017

  De onderneming Weening bestratingsbedrijf is gevestigd op Hjouwerkamp 6 te Harkema en is actief in de branche Stratenmaken.

  9281NNAchtkarspelenZuidHarkema
  Voegbedrijf K. Pitstra
  juni 2017

  De onderneming Voegbedrijf K. Pitstra is gevestigd op Hjouwerkamp 8 te Harkema en is actief in de branche Metselen en voegen.

  9281NNAchtkarspelenZuidHarkema
  Veenstra ICT
  mei 2017

  De onderneming Veenstra ICT is gevestigd op De Singel 38 te HARKEMA en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  9281LMAchtkarspelenZuidHarkema
  Koopopfashion
  mei 2017

  De onderneming Koopopfashion is gevestigd op De Stuken 5A te Harkema en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  9281PGAchtkarspelenZuidHarkema
  BMH montage
  april 2017

  De onderneming BMH montage is gevestigd op Warmoltsstrjitte 68 te Harkema en is actief in de branche Bouwtimmeren.

  9281PTAchtkarspelenZuidHarkema
  Raas Security
  maart 2017

  De onderneming Raas Security is gevestigd op Warmoltsstrjitte 39A te Harkema en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

  9281PLAchtkarspelenZuidHarkema
  Coby's Lifestyle
  maart 2017

  De onderneming Coby's Lifestyle is gevestigd op Homear 34 te Harkema en is actief in de branche Winkels in meubels.

  9281LPAchtkarspelenZuidHarkema
  Fynber
  februari 2017

  De onderneming Fynber is gevestigd op Betonwei 23 te Harkema en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  9281KSAchtkarspelenZuidHarkema
  Mear Enerzjy
  februari 2017

  De onderneming Mear Enerzjy is gevestigd op Warmoltsstrjitte 87 te Harkema en is actief in de branche Overige keuring en controle.

  9281PMAchtkarspelenZuidHarkema
  Theun van der Meer Transport
  maart 2017

  De onderneming Theun van der Meer Transport is gevestigd op Pauloane 1B te Harkema en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  9281RWAchtkarspelenZuidHarkema
  Mini wereld
  september 2016

  De onderneming Mini wereld is gevestigd op Nijkamp 16 te HARKEMA en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  9281NAAchtkarspelenZuidHarkema
  AV-Tool Europe B.V.
  juni 2016

  De besloten vennootschap AV-Tool Europe B.V. is gevestigd op Pauloane 13 te HARKEMA en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en metaalwaren.

  9281RWAchtkarspelenZuidHarkema
  Pavona
  juni 2016

  De onderneming Pavona is gevestigd op De Singel 7 te HARKEMA en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  9281LJAchtkarspelenZuidHarkema
  Mozes Hofstede
  maart 2016

  De vennootschap onder firma Mozes Hofstede is gevestigd op Boekweitstrjitte 62 te HARKEMA en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  9281NGAchtkarspelenZuidHarkema

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Harkema

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk