Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Boelenslaan

Wil je weten welke bedrijven er in Boelenslaan zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Boelenslaan.

In Boelenslaan zoek ik een:

  Maandag 15 oktober 2018

  Het Pure Hout
  Opgericht in oktober 2018

  De vennootschap onder firma Het Pure Hout is gevestigd op Master de Boerstrjitte 9 te Boelenslaan en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

  Achtkarspelen » Zuid » Boelenslaan » 9233KS

  Dinsdag 13 september 2016

  Woonhuis 16
  Opgericht in januari 2016

  De vennootschap onder firma Woonhuis 16 is gevestigd op Spekloane 18 te BOELENSLAAN en is actief in de branche Markthandel in overige goederen.

  Achtkarspelen » Zuid » Boelenslaan » 9233LK
  Hout Studio Frysl?n
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Hout Studio Frysl?n is gevestigd op Andrys Geartswei 14 te BOELENSLAAN en is actief in de branche Vervaardiging van speelgoed en spellen.

  Achtkarspelen » Zuid » Boelenslaan » 9233KW

  Maandag 20 juni 2016

  FITNESSJIM
  Opgericht in april 2016

  De onderneming FITNESSJIM is gevestigd op Michielsreed 19 te BOELENSLAAN en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Achtkarspelen » Zuid » Boelenslaan » 9233LE

  Donderdag 1 januari 2015

  Framo
  Opgericht in juni 2015

  De onderneming Framo is gevestigd op Boelenswei 4 te BOELENSLAAN en is actief in de branche Markthandel in aardappelen, groenten en fruit.

  Achtkarspelen » Zuid » Boelenslaan » 9233KB
  Handelsonderneming Notenbomer
  Opgericht in mei 2015

  De onderneming Handelsonderneming Notenbomer is gevestigd op Boelenswei 56 te BOELENSLAAN en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

  Achtkarspelen » Zuid » Boelenslaan » 9233KD
  Klussenbedrijf G. van Dekken.
  Opgericht in februari 2015

  De onderneming Klussenbedrijf G. van Dekken. is gevestigd op Boelenswei 66 te BOELENSLAAN en is actief in de branche Bouwtimmeren.

  Achtkarspelen » Zuid » Boelenslaan » 9233KE
  ZTH V.O.F.
  Opgericht in februari 2015

  De vennootschap onder firma ZTH V.O.F. is gevestigd op Boelenswei 74 te BOELENSLAAN en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

  Achtkarspelen » Zuid » Boelenslaan » 9233KE
  Ben united B.V.
  Opgericht in april 2014

  De besloten vennootschap Ben united B.V. is gevestigd op Boelenswei 4 te BOELENSLAAN en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit.

  Achtkarspelen » Zuid » Boelenslaan » 9233KB
  Mimosa
  Opgericht in september 2013

  De onderneming Mimosa is gevestigd op Boelenswei 111 te Boelenslaan en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Achtkarspelen » Zuid » Boelenslaan » 9233KG
  Kseniya Naildesign
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Kseniya Naildesign is gevestigd op Alde Galeien 9 te Boelenslaan en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

  Achtkarspelen » Zuid » Boelenslaan » 9233MD
  Uw thuis kapster Johanna
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Uw thuis kapster Johanna is gevestigd op Ritmasterswyk 17 te Boelenslaan en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

  Achtkarspelen » Zuid » Boelenslaan » 9233LW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Boelenslaan

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?