Bedrijven in Boekenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Boekenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Boekenbuurt.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

AEG kabeltechniek
Opgericht in Januari 2024

De onderneming AEG kabeltechniek is gevestigd op D Bloeyenden Wijngaerdt 123 te Amstelveen en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Paboras
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Paboras is gevestigd op Van Heuven Goedhartlaan 13D te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

Aksoy Consulting
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Aksoy Consulting is gevestigd op Camera Obscuralaan 101 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Illy vof
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Illy vof is gevestigd op De Vlaschaard 55 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Rabia Art Studio
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Rabia Art Studio is gevestigd op Camera Obscuralaan 49 te Amstelveen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Donderdag 1 februari 2024

stichting Beacura
Opgericht in Juli 2018

De stichting stichting Beacura is gevestigd op Max Havelaarlaan 89A te Amstelveen en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor niet-verstandelijk gehandicapten.

Maya Design Studio
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Maya Design Studio is gevestigd op De Vlaschaard 71 te Amstelveen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Vereniging van Eigenaars gebouw Zeilstraat 31,33 en 35 te Amsterdam
Opgericht in December 2023

De vereniging Vereniging van Eigenaars gebouw Zeilstraat 31,33 en 35 te Amsterdam is gevestigd op Max Havelaarlaan 85 te Amstelveen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Dinsdag 23 januari 2024

Only Exclusive Agency
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Only Exclusive Agency is gevestigd op Max Havelaarlaan 597 te Amstelveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Donderdag 11 januari 2024

Reina Sakiya
Opgericht in November 2023

De onderneming Reina Sakiya is gevestigd op Sinjeur Semeynsstraat 4 te Amstelveen en is actief in de branche Vertalers en tolken.

Van Bommel Makelaardij & Taxaties
Opgericht in December 2023

De onderneming Van Bommel Makelaardij & Taxaties is gevestigd op Majoor Fransstraat 41 te Amstelveen en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

LABella Beauty
Opgericht in Januari 2024

De onderneming LABella Beauty is gevestigd op Camera Obscuralaan 160 te Amstelveen en is actief in de branche Haarverzorging.

Bouwbedrijf Clapper
Opgericht in December 2023

De onderneming Bouwbedrijf Clapper is gevestigd op De Roos van Dekama 14 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Logopedie Taaltalent
Opgericht in November 2023

De onderneming Logopedie Taaltalent is gevestigd op Linnaeusstraat 93 te ZAANDAM en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Lais Service
Opgericht in November 2023

De onderneming Lais Service is gevestigd op Max Havelaarlaan 21 te Amstelveen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Meer nieuws in Boekenbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement