Bedrijven in Operabuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Operabuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Operabuurt.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Vereniging van eigenaars gebouw
Opgericht in Maart 2017

De vereniging Vereniging van eigenaars gebouw "Jasper Leijnsenstraat 25" is gevestigd op Aidastraat 20 te Amstelveen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars gebouw Da Costastraat 101
Opgericht in Maart 2020

De vereniging Vereniging van Eigenaars gebouw Da Costastraat 101 is gevestigd op Aidastraat 20 te Amstelveen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van eigenaars gebouw Bellamystraat 29 te Amsterdam
Opgericht in Januari 2020

De vereniging Vereniging van eigenaars gebouw Bellamystraat 29 te Amsterdam is gevestigd op Aidastraat 20 te Amstelveen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Tech Mobile Hub B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Tech Mobile Hub B.V. is gevestigd op Traviatastraat 138 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Tech Mobile Solutions B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Tech Mobile Solutions B.V. is gevestigd op Traviatastraat 138 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 11 juni 2024

Vereniging van Eigenaars gebouw
Opgericht in April 2005

De vereniging Vereniging van Eigenaars gebouw "Donarstraat 13 te Amsterdam is gevestigd op Aidastraat 20 te Amstelveen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars gebouw
Opgericht in April 2005

De vereniging Vereniging van Eigenaars gebouw "Donarstraat 13 te Amsterdam" is gevestigd op Aidastraat 20 te Amstelveen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Euro-Connect Service B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Euro-Connect Service B.V. is gevestigd op De Parelvisserslaan 100 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Yi products
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Yi products is gevestigd op Paljassolaan 24 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Brave Bridge B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Brave Bridge B.V. is gevestigd op Traviatastraat 68 te Amstelveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

IGT Service
Opgericht in Mei 2024

De onderneming IGT Service is gevestigd op De Parelvisserslaan 149 te Amstelveen en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Humaira's kitchen
Opgericht in April 2024

De onderneming Humaira's kitchen is gevestigd op Fideliolaan 72 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Rachel Verzorgt
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Rachel Verzorgt is gevestigd op Faustlaan 33 te Amstelveen en is actief in de branche Thuiszorg.

Klusmeester Hofmann
Opgericht in April 2024

De onderneming Klusmeester Hofmann is gevestigd op Traviatastraat 46 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Bakker Content Group B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Bakker Content Group B.V. is gevestigd op Traviatastraat 60 te Amstelveen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Meer nieuws in Operabuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement