Bedrijven in Heldenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Heldenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heldenbuurt.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Subcutrix B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Subcutrix B.V. is gevestigd op Jeanne d'Arclaan 80 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

DMS taxi
Opgericht in April 2024

De onderneming DMS taxi is gevestigd op Oostelijk Halfrond 407 te Amstelveen en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Aannemersbedrijf Veba
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Aannemersbedrijf Veba is gevestigd op Kostverlorenhof 180 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Epidermix B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Epidermix B.V. is gevestigd op Jeanne d'Arclaan 80 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

BomPasso
Opgericht in Februari 2024

De onderneming BomPasso is gevestigd op Eleanor Rooseveltlaan 48 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 10 april 2024

SR Dentalcare
Opgericht in Februari 2024

De onderneming SR Dentalcare is gevestigd op Piet de Winterlaan 68 te Amstelveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

MAREAM
Opgericht in Februari 2024

De onderneming MAREAM is gevestigd op Cleopatralaan 9 te Amstelveen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Maandag 18 maart 2024

Beauty Parlour Deshi V.O.F
Opgericht in September 2017

De vennootschap onder firma Beauty Parlour Deshi V.O.F is gevestigd op Kostverlorenhof 15 te Amstelveen en is actief in de branche Haarverzorging.

Kufuwafu
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Kufuwafu is gevestigd op Belle van Zuylenlaan 44 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

DECB Delivery
Opgericht in Februari 2024

De onderneming DECB Delivery is gevestigd op Jeanne d'Arclaan 404 te Amstelveen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Brouwerij Beetje
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Brouwerij Beetje is gevestigd op Belle van Zuylenlaan 35 te Amstelveen en is actief in de branche Vervaardiging van bier.

Mamacy
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Mamacy is gevestigd op Top Naefflaan 23 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 1 februari 2024

Thai Sky B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Thai Sky B.V. is gevestigd op Kostverlorenhof 65-91 te Amstelveen en is actief in de branche Restaurants.

Dinsdag 23 januari 2024

Uniqueorn
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Uniqueorn is gevestigd op Belle van Zuylenlaan 9 te Amstelveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Donderdag 11 januari 2024

Brands and Beyond B.V.
Opgericht in Mei 2016

De besloten vennootschap Brands and Beyond B.V. is gevestigd op Tineke Guilonardlaan 48 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Meer nieuws in Heldenbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement