Bedrijven in Elsrijk

Wil je weten welke bedrijven er in Elsrijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Elsrijk.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Tandarts Song
Opgericht in September 2022

De onderneming Tandarts Song is gevestigd op Karel Doormanweg 40 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Stichting Elvey
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Elvey is gevestigd op Rembrandtweg 220 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Corius CK Health B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Corius CK Health B.V. is gevestigd op Wolfert van Borsselenweg 110 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

FutureVisie Consultancy Services B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap FutureVisie Consultancy Services B.V. is gevestigd op Biesbosch 169 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Duif Koeriersdiensten
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Duif Koeriersdiensten is gevestigd op Van Heuven Goedhartlaan 247 te Amstelveen en is actief in de branche Koeriers.

Blissful Minds
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Blissful Minds is gevestigd op Floris van Alkemadelaan 12 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Jos Derksen coach
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jos Derksen coach is gevestigd op Bors van Waverenstraat 38 te Amstelveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Naomi Spoor
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Naomi Spoor is gevestigd op Mr. Bardeslaan 5 te Amstelveen en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Ariika B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Ariika B.V. is gevestigd op Van Heuven Goedhartlaan 935A te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

A.P.C. Das-van Harmelen Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap A.P.C. Das-van Harmelen Holding B.V. is gevestigd op Graaf Aelbrechtlaan 124 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Nursing by Lina
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Nursing by Lina is gevestigd op Van Heuven Goedhartlaan 591 te Amstelveen en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

Price4Profit
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Price4Profit is gevestigd op Lucas van Leydenweg 3 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

B-infinite Care
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming B-infinite Care is gevestigd op De Ruyschlaan 167 te Amstelveen en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Synergy Portfolio Solutions B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Synergy Portfolio Solutions B.V. is gevestigd op Van IJsselsteinlaan 34 te Amstelveen en is actief in de branche Overige financiële intermediatie.

MOR Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MOR Consultancy is gevestigd op Ruys de Beerenbroucklaan 16 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent