Bedrijven in Elsrijk

Wil je weten welke bedrijven er in Elsrijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Elsrijk.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Understanding Fe
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Understanding Fe is gevestigd op Heemraadschapslaan 40 te Amstelveen en is actief in de branche Vertalers en tolken.

Michelle Drontmann Expertise
Opgericht in April 2024

De onderneming Michelle Drontmann Expertise is gevestigd op Oud Mijl 5 te Amstelveen en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

MB Tech Ventures
Opgericht in Mei 2024

De onderneming MB Tech Ventures is gevestigd op Brantwijk 57 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Property Experts B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Property Experts B.V. is gevestigd op De Surmontstraat 11 te Amstelveen en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Podruster Consulting
Opgericht in April 2024

De onderneming Podruster Consulting is gevestigd op Strandvliet 32 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Dwarshuis B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Dwarshuis B.V. is gevestigd op Graaf Aelbrechtlaan 106 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Administor B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Administor B.V. is gevestigd op Heemraadschapslaan 95 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Shalita Medical & Safety Services
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Shalita Medical & Safety Services is gevestigd op Wolfert van Borsselenweg 102 te Amstelveen en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van medische producten en farmaceutische.

Yi learning
Opgericht in April 2024

De onderneming Yi learning is gevestigd op Van Heuven Goedhartlaan 324 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Co-design Company
Opgericht in April 2024

De onderneming Co-design Company is gevestigd op Mr. F.A. van Hallweg 40 te Amstelveen en is actief in de branche Reisorganisatie.

SIM-on Software B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap SIM-on Software B.V. is gevestigd op Graaf Aelbrechtlaan 118 te Amstelveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

SIFC
Opgericht in April 2024

De onderneming SIFC is gevestigd op Keucheniuslaan 10 te Amstelveen en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

TCV Carry B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap TCV Carry B.V. is gevestigd op Van Heuven Goedhartlaan 935A te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Sengers Consult
Opgericht in April 2024

De onderneming Sengers Consult is gevestigd op Bors van Waverenstraat 58 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Zoabikinis
Opgericht in April 2024

De onderneming Zoabikinis is gevestigd op Selde Rust 8 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Elsrijk

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement