Bedrijven in Kruiskerkbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Kruiskerkbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kruiskerkbuurt.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Werna de Rijk
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Werna de Rijk is gevestigd op Van der Veerelaan 8 te Amstelveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Rimo Sales
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma Rimo Sales is gevestigd op Frans Halslaan 30 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Amir B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Amir B.V. is gevestigd op Mr G G v Prinstererln 5 te Amstelveen en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

prince B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap prince B.V. is gevestigd op Mr G G v Prinstererln 5 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

tenkate osteopathie
Opgericht in Maart 2024

De onderneming tenkate osteopathie is gevestigd op Zonnestein 21 te Amstelveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 18 maart 2024

NoZaNa B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap NoZaNa B.V. is gevestigd op Keizer Karelweg 346 te Amstelveen en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

NoZaNa Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap NoZaNa Holding B.V. is gevestigd op Keizer Karelweg 346 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Dutch Enrichment
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Dutch Enrichment is gevestigd op Buitenzorg 7 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

BVK Board Consultancy
Opgericht in Januari 2024

De onderneming BVK Board Consultancy is gevestigd op Claes Persijnlaan 4 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

VUmc KNO Audiologisch Centrum B.V.
Opgericht in Maart 2008

De besloten vennootschap VUmc KNO Audiologisch Centrum B.V. is gevestigd op De Ruwiellaan 11 te Amstelveen.

KLOUK
Opgericht in Februari 2024

De onderneming KLOUK is gevestigd op Borssenburg 9 te Amstelveen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Taxi Azra
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Taxi Azra is gevestigd op Jan Lievensweg 8 te Amstelveen en is actief in de branche Vervoer per taxi.

InjectionPro
Opgericht in Januari 2024

De onderneming InjectionPro is gevestigd op Heemraadschapslaan 102B te Amstelveen en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Dinsdag 23 januari 2024

Pop Up Qapital IV
Opgericht in December 2023

De commanditaire vennootschap Pop Up Qapital IV is gevestigd op Keizer Karelweg 398 te Amstelveen en is actief in de branche Participatiemaatschappijen.

Donderdag 11 januari 2024

Forever Jongh B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Forever Jongh B.V. is gevestigd op Meerhuysen 25 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Meer nieuws in Kruiskerkbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement