Bedrijven in Elsrijk West

Wil je weten welke bedrijven er in Elsrijk West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Elsrijk West.

Filter

Maandag 26 september 2022

Duco's Diensten
Opgericht in September 2022

De onderneming Duco's Diensten is gevestigd op Bors van Waverenstraat 66 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Garden Elite B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Garden Elite B.V. is gevestigd op Bors van Waverenstraat 54 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 13 september 2022

CousCousCous B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap CousCousCous B.V. is gevestigd op Bors van Waverenstraat 66 te Amstelveen en is actief in de branche Vervaardiging van overige textielproducten n.e.g..

House of CCC Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap House of CCC Holding B.V. is gevestigd op Bors van Waverenstraat 66 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Incrementum Consulting
Opgericht in September 2022

De onderneming Incrementum Consulting is gevestigd op Keizer Karelweg 247 te Amstelveen en is actief in de branche Markt- en opinieonderzoekbureaus.

JKS E-commerce
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming JKS E-commerce is gevestigd op Keizer Karelweg 255 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 12 september 2022

Karl Baz
Opgericht in September 2022

De onderneming Karl Baz is gevestigd op Wolfert van Borsselenweg 91 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dasa Levensgenieters
Opgericht in Augustus 2022

De vennootschap onder firma Dasa Levensgenieters is gevestigd op Rijnier Pauwlaan 3 te Amstelveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Woensdag 31 augustus 2022

Mark van Paassen Personal Training
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Mark van Paassen Personal Training is gevestigd op Ruys de Beerenbroucklaan 44 te Amstelveen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Stichting Administratiekantoor van Aandelen in Aston Analytics B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor van Aandelen in Aston Analytics B.V. is gevestigd op Graaf Aelbrechtlaan 110 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Luke Bergsma Projects
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Luke Bergsma Projects is gevestigd op Heemraadschapslaan 47 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Donderdag 25 augustus 2022

Suus en Bas Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Suus en Bas Beheer B.V. is gevestigd op Keizer Karelweg 253 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Hey Services
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Hey Services is gevestigd op Mr. F.A. van Hallweg 32 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Donderdag 4 augustus 2022

Wes Wessel
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Wes Wessel is gevestigd op Mr. Troelstralaan 27 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Taxi Jong
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Taxi Jong is gevestigd op Keizer Karelweg 327 te Amstelveen en is actief in de branche Vervoer per taxi.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent