Bedrijfspanden in de buurt Randwijck Oost

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Randwijck Oost en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Zondag 20 augustus 2023

Kantoorruimte Rembrandtweg 665 2C Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Rembrandtweg 665 2C te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 140 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 23 juni 2023

Bedrijfsruimte Jacob de Graeflaan 2 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Jacob de Graeflaan 2 te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1960. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.000.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 532 m² (in units vanaf 481 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 14 maart 2023

Kantoorruimte Rembrandtweg 665 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Rembrandtweg 665 te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 150 m² (in units vanaf 47 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 15 februari 2023

Kantoorruimte Texelstraat 84 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Texelstraat 84 te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1968 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 24 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 29 april 2022

Kantoorruimte Voornsehoek 17A Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Voornsehoek 17A te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1965 met energielabel G. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 51 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Randwijck Oost

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement