Bedrijven in Nes e.o.

Wil je weten welke bedrijven er in Nes e.o. zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nes e.o..

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Smart & Herbal Company
Opgericht in Juli 1992

De onderneming Smart & Herbal Company is gevestigd op Oudezijds Voorburgwal 248H te Amsterdam en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

Woensdag 24 april 2024

2CFILM Productie 3 B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap 2CFILM Productie 3 B.V. is gevestigd op Rokin 95 te Amsterdam en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Woensdag 10 april 2024

Finvalley Jobs B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Finvalley Jobs B.V. is gevestigd op Rokin 69 te Amsterdam en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Van Stapele Koekmakerij B.V.
Opgericht in Juni 2013

De besloten vennootschap Van Stapele Koekmakerij B.V. is gevestigd op Rokin 17 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in brood en banket.

Amsterdam KTV Group B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Amsterdam KTV Group B.V. is gevestigd op Rokin 105C te Amsterdam en is actief in de branche cafés.

Heyday Studio
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Heyday Studio is gevestigd op Langebrugsteeg 13-1 te Amsterdam en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Maandag 18 maart 2024

MTC Maritime B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap MTC Maritime B.V. is gevestigd op Oudezijds Voorburgwal 314 te Amsterdam en is actief in de branche Verhuur en lease van schepen.

M&M Shipholding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap M&M Shipholding B.V. is gevestigd op Oudezijds Voorburgwal 314 te Amsterdam en is actief in de branche Zee- en kustvaart (vracht- en tankvaart; geen sleepvaart).

Sandwichshop Amsterdam 2 B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Sandwichshop Amsterdam 2 B.V. is gevestigd op Langebrugsteeg 11 te Amsterdam en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Dinsdag 23 januari 2024

Vooruit in Balans
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Vooruit in Balans is gevestigd op Rokin 91 te Amsterdam en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

VK Nes Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap VK Nes Holding B.V. is gevestigd op Nes 41 te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 11 januari 2024

H.O.K. Beheer B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap H.O.K. Beheer B.V. is gevestigd op Rokin 103A te Amsterdam en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Benificial Holdings Limited
Opgericht in November 2023

De onderneming Benificial Holdings Limited is gevestigd op Rokin 91 te Amsterdam en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

DreamteamNes V.O.F.
Opgericht in December 2023

De vennootschap onder firma DreamteamNes V.O.F. is gevestigd op Nes 41 te Amsterdam en is actief in de branche Restaurants.

Santo Bakker Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Santo Bakker Holding B.V. is gevestigd op Rokin 85-1 te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Buurten in Burgwallen-Oude Zijde

Meer nieuws in Nes e.o.

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Plesmanlaan, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 09:19 uur
Flitser Postjesweg, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 09:19 uur
Flitser Laan van Vlaanderen, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 09:19 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement