Bedrijven in Indische Buurt West

Wil je weten welke bedrijven er in Indische Buurt West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Indische Buurt West.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Alkan Floors
Opgericht in September 2021

De onderneming Alkan Floors is gevestigd op Javastraat 7H te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in parket-, laminaat- en kurkvloeren.

Yaya Agency
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Yaya Agency is gevestigd op Sumatrastraat 172C te Amsterdam en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Fountain Studio
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Fountain Studio is gevestigd op Tweede Atjehstraat 40-4 te Amsterdam en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Nika Jishkariani
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Nika Jishkariani is gevestigd op Sumatrastraat 56-2 te Amsterdam en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Waarom ben ik aan het praten?
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Waarom ben ik aan het praten? is gevestigd op Eerste Atjehstraat 37-1 te Amsterdam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Leanke Katacoaching
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Leanke Katacoaching is gevestigd op Delistraat 11C te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Jerraldo's
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Jerraldo's is gevestigd op Balistraat 110H te Amsterdam en is actief in de branche Koeriers.

CHEROUQ
Opgericht in Februari 2023

De onderneming CHEROUQ is gevestigd op Javastraat 25-2 te Amsterdam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Expat Career Development
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Expat Career Development is gevestigd op Javastraat 73B te Amsterdam en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Onderste Steen
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Onderste Steen is gevestigd op Eerste Atjehstraat 124H te Amsterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Romy P
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Romy P is gevestigd op Langkatstraat 5 te Amsterdam en is actief in de branche Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen (niet op het gebied van gezondheids- en we.

Bennani Care
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Bennani Care is gevestigd op Sumatrastraat 151A te Amsterdam en is actief in de branche Thuiszorg.

Jennifer Lara Art and Tattoos
Opgericht in December 2022

De onderneming Jennifer Lara Art and Tattoos is gevestigd op Soendastraat 18-1 te Amsterdam en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Abel Jozi
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Abel Jozi is gevestigd op Celebesstraat 27A te Amsterdam en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Siham de Invalassistente
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Siham de Invalassistente is gevestigd op Palembangstraat 43 te Amsterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

 

Buurten in Indische Buurt West

Meer nieuws in Indische Buurt West

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent