Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Linnaeusparkbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Linnaeusparkbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Linnaeusparkbuurt.

In Linnaeusparkbuurt zoek ik een:

  Maandag 31 december 2018

  Rosalien Hollestelle
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Rosalien Hollestelle is gevestigd op Wethouder Frankeweg 25H te Amsterdam en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  Amsterdam » Middenmeer » Linnaeusparkbuurt » 1098KW
  Graft and Craft B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Graft and Craft B.V. is gevestigd op Hogeweg 67-3 te Amsterdam en is actief in de branche Reclamebureaus.

  Amsterdam » Middenmeer » Linnaeusparkbuurt » 1098CA
  Hidoun B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Hidoun B.V. is gevestigd op Linnaeuskade 16H te Amsterdam en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Amsterdam » Middenmeer » Linnaeusparkbuurt » 1098BE

  Zondag 9 december 2018

  flawless treatments
  Opgericht in november 2018

  De onderneming flawless treatments is gevestigd op Linnaeusparkweg 132-3 te Amsterdam en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Amsterdam » Middenmeer » Linnaeusparkbuurt » 1098EL
  Watermark & More
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Watermark & More is gevestigd op Linnaeusparkweg 27H te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Amsterdam » Middenmeer » Linnaeusparkbuurt » 1098CN
  NMK KNO
  Opgericht in november 2018

  De onderneming NMK KNO is gevestigd op Linnaeuskade 20-1 te Amsterdam en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Amsterdam » Middenmeer » Linnaeusparkbuurt » 1098BE

  Maandag 15 oktober 2018

  No Facelift
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming No Facelift is gevestigd op Mr. P.N. Arntzeniusweg 3-1 te Amsterdam en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

  Amsterdam » Middenmeer » Linnaeusparkbuurt » 1098GJ
  Mabuhay Ventures
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Mabuhay Ventures is gevestigd op Middenweg 109-2 te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Amsterdam » Middenmeer » Linnaeusparkbuurt » 1098AH
  Cath.Amsterdam
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Cath.Amsterdam is gevestigd op Linnaeushof 32-1 te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Amsterdam » Middenmeer » Linnaeusparkbuurt » 1098KK

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Jeroen Jonkers Media
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Jeroen Jonkers Media is gevestigd op Middenweg 113-4 te Amsterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Amsterdam » Middenmeer » Linnaeusparkbuurt » 1098AJ
  Schildersbedrijf Monsees
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Schildersbedrijf Monsees is gevestigd op Middenweg 113C H te Amsterdam en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  Amsterdam » Middenmeer » Linnaeusparkbuurt » 1098AJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Linnaeusparkbuurt

  Instellen

  Buurten in Middenmeer

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?