Bedrijven in Museumkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Museumkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Museumkwartier.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Kruijsen Media
Opgericht in December 2022

De onderneming Kruijsen Media is gevestigd op Johannes Verhulststraat 83-2 te Amsterdam en is actief in de branche Reclamebureaus.

Boom Proteins B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Boom Proteins B.V. is gevestigd op Johannes Verhulststraat 39H te Amsterdam en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch).

TJ NILSEN
Opgericht in Juni 2022

De onderneming TJ NILSEN is gevestigd op Willemsparkweg 152-1 te Amsterdam en is actief in de branche Vervaardiging van geconfectioneerde artikelen van textiel (geen kleding).

Impact Orange Partners B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Impact Orange Partners B.V. is gevestigd op Johannes Verhulststraat 125H te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Liana Sapu
Opgericht in November 2022

De onderneming Liana Sapu is gevestigd op Van Eeghenstraat 33C te Amsterdam en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Kaya Capital Beheer B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Kaya Capital Beheer B.V. is gevestigd op Concertgebouwplein 21 te Amsterdam en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

FC Space B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap FC Space B.V. is gevestigd op Concertgebouwplein 14 te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Komodo
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Komodo is gevestigd op Willemsparkweg 108H te Amsterdam en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

Investogo B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Investogo B.V. is gevestigd op Van Breestraat 168A te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor Finch NP Carry
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Finch NP Carry is gevestigd op Concertgebouwplein 14 te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Breester B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Breester B.V. is gevestigd op Van Breestraat 168A te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Pasa Palo
Opgericht in November 2022

De onderneming Pasa Palo is gevestigd op Ruysdaelstraat 68-2 te Amsterdam en is actief in de branche Eventcatering.

Vereniging van Eigenaars Cornelis Schuytstraat 1 te Amsterdam
Opgericht in Januari 1998

De vereniging Vereniging van Eigenaars Cornelis Schuytstraat 1 te Amsterdam is gevestigd op Cornelis Schuytstraat 1H te Amsterdam en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

ImpactONE B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap ImpactONE B.V. is gevestigd op Johannes Verhulststraat 125H te Amsterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vereniging van Eigenaars gebouw De Clercqstraat 72 te Amsterdam
Opgericht in November 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars gebouw De Clercqstraat 72 te Amsterdam is gevestigd op Willemsparkweg 58A te Amsterdam en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

 

Buurten in Museumkwartier

Meer nieuws in Museumkwartier

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Plesmanlaan, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 03:01 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent