Bedrijven in Scheldebuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Scheldebuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Scheldebuurt.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Olmo van Beurden Consultancy
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Olmo van Beurden Consultancy is gevestigd op Rooseveltlaan 216-1 te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

WPR OpCo B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap WPR OpCo B.V. is gevestigd op Amstelkade 178-1 te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Ernst van Duin
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Ernst van Duin is gevestigd op Geleenstraat 59-3 te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Osmani Consultancy
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Osmani Consultancy is gevestigd op Lekstraat 1364B te Amsterdam en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Renate de Gier
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Renate de Gier is gevestigd op Waalstraat 94-2 te Amsterdam en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Wocha
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Wocha is gevestigd op Maasstraat 190-1 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

WPR International Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap WPR International Holding B.V. is gevestigd op Amstelkade 178-1 te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Knus Thuys
Opgericht in Augustus 2003

De vennootschap onder firma Knus Thuys is gevestigd op Geulstraat 24H te Amsterdam en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Omgevingszin
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Omgevingszin is gevestigd op Waalstraat 71-3 te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

SWJ Interim
Opgericht in Juli 2021

De onderneming SWJ Interim is gevestigd op Scheldestraat 12-1 te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dinsdag 28 februari 2023

Netherco B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Netherco B.V. is gevestigd op Zoomstraat 17-1 te Amsterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Kehla Freelance
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Kehla Freelance is gevestigd op Uiterwaardenstraat 264-2 te Amsterdam en is actief in de branche Eventcatering.

Neurofeedback Amsterdam
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Neurofeedback Amsterdam is gevestigd op Biesboschstraat 89-2 te Amsterdam en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

The Holding Company B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap The Holding Company B.V. is gevestigd op Amstelkade 123-3 te Amsterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

JFS Consulting B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap JFS Consulting B.V. is gevestigd op Amstelkade 123-3 te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

 

Buurten in Scheldebuurt

Meer nieuws in Scheldebuurt

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser A10, Amsterdam
Coentunnel - De Nieuwe Meer
Laatst waargenomen: 18:00 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent