Bedrijven in Weesperzijde Midden/Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Weesperzijde Midden/Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Weesperzijde Midden/Zuid.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

IMH Consulting
Opgericht in April 2023

De onderneming IMH Consulting is gevestigd op Wibautstraat 68P te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

B?rbara Oliveira Soares
Opgericht in April 2023

De onderneming B?rbara Oliveira Soares is gevestigd op Weesperzijde 80K te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

BosInnova Strategy Consulting
Opgericht in Mei 2023

De onderneming BosInnova Strategy Consulting is gevestigd op Marcusstraat 5H te Amsterdam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Joost Corvers & Co B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Joost Corvers & Co B.V. is gevestigd op Gijsbrecht v Aemstelstr 22-2 te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 23 mei 2023

M. Sweering Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap M. Sweering Holding B.V. is gevestigd op Marcusstraat 135 te Amsterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Taxi Activ
Opgericht in November 2005

De onderneming Taxi Activ is gevestigd op Oetgensstraat 163 te Amsterdam en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Taxi Richmond
Opgericht in April 2023

De onderneming Taxi Richmond is gevestigd op Weesperzijde 70 te Amsterdam en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Maarten van Meeuwen
Opgericht in April 2023

De onderneming Maarten van Meeuwen is gevestigd op Grensstraat 14-1 te Amsterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Vrijdag 21 april 2023

Alinda Wit
Opgericht in April 2023

De onderneming Alinda Wit is gevestigd op Gijsbrecht v Aemstelstr 20H te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Atreides Consulting B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Atreides Consulting B.V. is gevestigd op Weesperzijde 138O te Amsterdam en is actief in de branche Reclamebureaus.

Gryff Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Gryff Holding B.V. is gevestigd op Marcusstraat 63 te Amsterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Leto II Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Leto II Holding B.V. is gevestigd op Weesperzijde 138O te Amsterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

4EVER WITH EVERYONE B.V.
Opgericht in April 2012

De besloten vennootschap 4EVER WITH EVERYONE B.V. is gevestigd op Weesperzijde 135-3 te Amsterdam en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Edgarworldshow Events
Opgericht in April 2023

De onderneming Edgarworldshow Events is gevestigd op Graaf Florisstraat 21-4 te Amsterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Selma van Gemert
Opgericht in April 2023

De onderneming Selma van Gemert is gevestigd op Oetgensstraat 69 te Amsterdam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Buurten in Weesperzijde

Meer nieuws in Weesperzijde Midden/Zuid

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent