Bedrijven in Westindische Buurt

Wil je weten welke bedrijven er in Westindische Buurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Westindische Buurt.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

The Old One B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap The Old One B.V. is gevestigd op Van Walbeeckstraat 100-3 te Amsterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Yoga with Lis
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Yoga with Lis is gevestigd op Corantijnstraat 31-3 te Amsterdam en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Buro Chlonique
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Buro Chlonique is gevestigd op Antillenstraat 40-2 te Amsterdam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Jahafish B.V.
Opgericht in Juli 1991

De besloten vennootschap Jahafish B.V. is gevestigd op Nieuwe Charlesburg 205 0 te PARAMARIBO en is actief in de branche Zee- en kustvisserij.

Rutger Cohen Radioloog
Opgericht in December 2022

De onderneming Rutger Cohen Radioloog is gevestigd op Surinameplein 10H te Amsterdam en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Martina Di Marco
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Martina Di Marco is gevestigd op Postjeskade 193H te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Koetshuis B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Koetshuis B.V. is gevestigd op Stuyvesantstraat 2H te Amsterdam en is actief in de branche cafés.

Koetshuis Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Koetshuis Holding B.V. is gevestigd op Stuyvesantstraat 2H te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Van de Merkt Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Van de Merkt Beheer B.V. is gevestigd op Crynssenstraat 51-2 te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

By Perine
Opgericht in Januari 2023

De onderneming By Perine is gevestigd op Curacaostraat 86-1 te Amsterdam en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Osteria Bella Ciao Due
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Osteria Bella Ciao Due is gevestigd op Hoofdweg 65-4 te Amsterdam en is actief in de branche Restaurants.

Dinsdag 28 februari 2023

Sanzin Organisatiecoaching
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Sanzin Organisatiecoaching is gevestigd op Bonairestraat 76-2 te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

B Knubben
Opgericht in Februari 2023

De onderneming B Knubben is gevestigd op Crynssenstraat 12-1 te Amsterdam en is actief in de branche Eventcatering.

Tuning Up Productions
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Tuning Up Productions is gevestigd op Van Walbeeckstraat 96-2 te Amsterdam en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

L'agence Design
Opgericht in Februari 2023

De onderneming L'agence Design is gevestigd op Postjeskade 29H te Amsterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

 

Buurten in Westindische Buurt

Meer nieuws in Westindische Buurt

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Jan van Galenstraat, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 22:56 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent