Bedrijven in Delflandpleinbuurt Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Delflandpleinbuurt Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Delflandpleinbuurt Oost.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Stichting Hoger Onderwijs Nederland
Opgericht in December 2001

De stichting Stichting Hoger Onderwijs Nederland is gevestigd op Naaldwijkstraat 45 te Amsterdam en is actief in de branche Niet-universitair hoger onderwijs.

Eline J. W.
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Eline J. W. is gevestigd op Voorburgstraat 240 te Amsterdam en is actief in de branche Public relationsbureaus.

P.I.T. Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2002

De besloten vennootschap P.I.T. Beheer B.V. is gevestigd op Poeldijkstraat 4 te Amsterdam.

KAKTO
Opgericht in Februari 2023

De onderneming KAKTO is gevestigd op Rijswijkstraat 4C 7 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Gastouder Souad's Kinderwereld
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Gastouder Souad's Kinderwereld is gevestigd op Honselersdijkstraat 2-1 te Amsterdam en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Dinsdag 28 februari 2023

Benaissa E-Commerce Solutions
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Benaissa E-Commerce Solutions is gevestigd op Poeldijkstraat 11 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Luke Barry
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Luke Barry is gevestigd op Voorburgstraat 6 te Amsterdam en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Dinsdag 14 februari 2023

Transport-Barry
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Transport-Barry is gevestigd op Voorburgstraat 8 te Amsterdam en is actief in de branche Koeriers.

JNM Consulting
Opgericht in Januari 2023

De onderneming JNM Consulting is gevestigd op Poeldijkstraat 812 te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Hyo Young Chu
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Hyo Young Chu is gevestigd op Voorburgstraat 88 te Amsterdam en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Maandag 13 februari 2023

Aroma Area
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Aroma Area is gevestigd op Poeldijkstraat 560 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 2 februari 2023

Begeleiding4Kids
Opgericht in December 2022

De onderneming Begeleiding4Kids is gevestigd op Rijswijkstraat 4E 2 te Amsterdam en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Vereniging Pondok in West
Opgericht in December 2022

De vereniging Vereniging Pondok in West is gevestigd op Poeldijkstraat 373 te Amsterdam en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Bung Daniel Media
Opgericht in December 2022

De onderneming Bung Daniel Media is gevestigd op Voorburgstraat 184 te Amsterdam en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Woensdag 14 december 2022

Shuffle iT
Opgericht in Januari 2016

De onderneming Shuffle iT is gevestigd op Honselersdijkstraat 21-1 te Amsterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

 

Buurten in Westlandgracht

Meer nieuws in Delflandpleinbuurt Oost

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent