Bedrijven in Burgemeesterswijk/Hoogkamp

Wil je weten welke bedrijven er in Burgemeesterswijk/Hoogkamp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Burgemeesterswijk/Hoogkamp.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Bemar B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Bemar B.V. is gevestigd op Jacob Marislaan 81-3 te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

JAMS medische diensten
Opgericht in Januari 2024

De onderneming JAMS medische diensten is gevestigd op Mesdaglaan 42 te Arnhem en is actief in de branche huisartsen.

Dinsdag 23 januari 2024

Cire Facility Group 1.0 B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Cire Facility Group 1.0 B.V. is gevestigd op Sweerts de Landasstraat 27-4 te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

Pondera Consult Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Pondera Consult Holding B.V. is gevestigd op Amsterdamseweg 13-2 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Pondera Development Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Pondera Development Holding B.V. is gevestigd op Amsterdamseweg 13-2 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Markonic
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma Markonic is gevestigd op Rembrandtlaan 6 te Arnhem en is actief in de branche Reclamebureaus.

Derck
Opgericht in December 2023

De onderneming Derck is gevestigd op Van Ruisdaelstraat 56 te Arnhem en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Josselin Witova
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Josselin Witova is gevestigd op De Wetstraat 13 te Arnhem en is actief in de branche Dansscholen.

Interconnect Consultancy
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Interconnect Consultancy is gevestigd op Sonsbeeksingel 28-5 te Arnhem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Okoro
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Okoro is gevestigd op Paul Krugerstraat 3-1 te Arnhem en is actief in de branche Vervaardiging van overige bovenkleding.

Grensbewust Coaching
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Grensbewust Coaching is gevestigd op Van Goghstraat 66 te Arnhem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Donderdag 11 januari 2024

Smart-i-Energy B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Smart-i-Energy B.V. is gevestigd op Burg Weertsstraat 43 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Liu Arnhem Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Liu Arnhem Holding B.V. is gevestigd op Bouriciusstraat 17 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Sicatiroh B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Sicatiroh B.V. is gevestigd op Mauvestraat 52 te Arnhem en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Hessenpoort opslag systeem B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Hessenpoort opslag systeem B.V. is gevestigd op Amsterdamseweg 13-2 te Arnhem en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Meer nieuws in Burgemeesterswijk/Hoogkamp

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent