Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

In Centrum zoek ik een:

  Vrijdag 15 februari 2019

  TK-Zorg
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming TK-Zorg is gevestigd op Kleine Oord 95 te Arnhem en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

  Arnhem » Centrum » Weverstraat » 6811HZ
  Verinorm B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap Verinorm B.V. is gevestigd op Turfstraat 1-1 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Arnhem » Centrum » Weverstraat » 6811HL
  SOH B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap SOH B.V. is gevestigd op Bakkerstraat 11B te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Arnhem » Centrum » Weverstraat » 6811EG
  Define Clothing
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Define Clothing is gevestigd op Bentinckstraat 56 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Arnhem » Centrum » Markt » 6811EE
  Kostbaar Tibet
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Kostbaar Tibet is gevestigd op Klarestraat 31 te Arnhem en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

  Arnhem » Centrum » Markt » 6811DP
  JLO B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap JLO B.V. is gevestigd op Nieuwe Stationsstraat 20 te Arnhem en is actief in de branche Reclamebureaus.

  Arnhem » Centrum » Stationsplein » 6811KS
  Horeca Unlimited Arnhem H.U.A. v.o.f.
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Horeca Unlimited Arnhem H.U.A. v.o.f. is gevestigd op Varkensstraat 13 te Arnhem en is actief in de branche cafés.

  Arnhem » Centrum » Rijnstraat » 6811GM

  Dinsdag 5 februari 2019

  Zen wellness
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Zen wellness is gevestigd op Rijnstraat 9 te Arnhem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Arnhem » Centrum » Rijnstraat » 6811EV

  Woensdag 23 januari 2019

  Tandarts Murua
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Tandarts Murua is gevestigd op Arien Verhoeffstraat 127 te Arnhem en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

  Arnhem » Centrum » Weverstraat » 6811HL
  Melchior Philips
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Melchior Philips is gevestigd op Velperbinnensingel 6-3 te Arnhem en is actief in de branche Vertalers en tolken.

  Arnhem » Centrum » Markt » 6811BP

  Maandag 7 januari 2019

  Rekord
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Rekord is gevestigd op Eusebiusplein 37 te Arnhem en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  Arnhem » Centrum » Weverstraat » 6811HE
  Júlia Miño
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Júlia Miño is gevestigd op Broerenstraat 39-19 te Arnhem en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

  Arnhem » Centrum » Markt » 6811EB

  Maandag 31 december 2018

  B. Babaria
  Opgericht in december 2018

  De onderneming B. Babaria is gevestigd op Rijnkade 86 te Arnhem en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Arnhem » Centrum » Weverstraat » 6811HD
  BV&M Holding B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap BV&M Holding B.V. is gevestigd op Jansbuitensingel 29-5 te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

  Arnhem » Centrum » Janssingel » 6811AD
  Raaij PT
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Raaij PT is gevestigd op Nieuwstad 95 te Arnhem en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Arnhem » Centrum » Markt » 6811BK

  Maandag 24 december 2018

  EVDB B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap EVDB B.V. is gevestigd op Betuwestraat 15-1 te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

  Arnhem » Centrum » Utrechtsestraat » 6811MA
  ASZ Delivery
  Opgericht in december 2018

  De onderneming ASZ Delivery is gevestigd op Rijnkade 86 te Arnhem en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Arnhem » Centrum » Weverstraat » 6811HD
  VES & Co B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap VES & Co B.V. is gevestigd op Jansbuitensingel 5Vesta Gebouw te Arnhem en is actief in de branche Uitzendbureaus.

  Arnhem » Centrum » Janssingel » 6811AA
  Latisha Ligtvoet
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Latisha Ligtvoet is gevestigd op Tullekensteeg 30-8 te Arnhem en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  Arnhem » Centrum » Rijnstraat » 6811GE
  Instructional Designing (E-Learning)
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Instructional Designing (E-Learning) is gevestigd op Bergstraat 57 te Arnhem en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Arnhem » Centrum » Stationsplein » 6811LD

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Centrum

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?