Bedrijven in Stationsplein

Wil je weten welke bedrijven er in Stationsplein zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stationsplein.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Extrastellar Software
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Extrastellar Software is gevestigd op Nieuwe Stationsstraat 20 te Arnhem en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Cropsie B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Cropsie B.V. is gevestigd op Nieuwe Stationsstraat 20 te Arnhem en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

VGLN
Opgericht in December 2022

De vennootschap onder firma VGLN is gevestigd op Nieuwe Stationsstraat 20 te Arnhem en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Cold Chain Control B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Cold Chain Control B.V. is gevestigd op Nieuwe Stationsstraat 20floor 13 and te Arnhem en is actief in de branche Vervaardiging van meet-, regel-, navigatie- en controleapparatuur.

Planty Greens B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Planty Greens B.V. is gevestigd op Nieuwe Stationsstraat 20Parktoren te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

Project Planty B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Project Planty B.V. is gevestigd op Nieuwe Stationsstraat 20Parktoren te Arnhem en is actief in de branche Handelsbemiddeling in landbouwproducten, levende dieren en grondstoffen voor textiel en voedingsmidd.

Maandag 30 januari 2023

Planty Group B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Planty Group B.V. is gevestigd op Nieuwe Stationsstraat 20Parktoren te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 14 december 2022

Somer Producties
Opgericht in November 2022

De onderneming Somer Producties is gevestigd op Willemsplein 20-8 te Arnhem en is actief in de branche Reclamebureaus.

Donderdag 10 november 2022

Strength in Care B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Strength in Care B.V. is gevestigd op Bergstraat 17-8 te Arnhem en is actief in de branche Geestelijke gezondheids- en verslavingszorg met overnachting.

Testa B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Testa B.V. is gevestigd op Bergstraat 17-8 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Uitzendbureau Groeispurt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Uitzendbureau Groeispurt is gevestigd op Nieuwe Stationsstraat 20 te Arnhem en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Medline International Capital B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Medline International Capital B.V. is gevestigd op Nieuwe Stationsstraat 10 te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

Microbial Soil Technology B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Microbial Soil Technology B.V. is gevestigd op Nieuwe Stationsstraat 20 te Arnhem en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen.

Vrijdag 7 oktober 2022

Cindy Smit Space and Design
Opgericht in September 2022

De onderneming Cindy Smit Space and Design is gevestigd op Willemsplein 20-9 te Arnhem en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Maandag 26 september 2022

M. Van Schaik
Opgericht in September 2022

De onderneming M. Van Schaik is gevestigd op Willemsplein 20-12 te Arnhem en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

 

Meer nieuws in Stationsplein

Snelheidscontroles Arnhem

Flitser IJsseloordweg, Arnhem
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 02:58 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent