Bedrijven in Elderveld

Wil je weten welke bedrijven er in Elderveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Elderveld.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Zorg in Kwaliteit V.O.F.
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Zorg in Kwaliteit V.O.F. is gevestigd op Driemondplein 110 te Arnhem en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

MI Goods
Opgericht in Januari 2023

De onderneming MI Goods is gevestigd op Grote Wei 22 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

DimDim Care
Opgericht in Januari 2023

De onderneming DimDim Care is gevestigd op Schipholplein 153 te Arnhem en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Rura-Arnhem
Opgericht in Januari 2010

De onderneming Rura-Arnhem is gevestigd op Koerlingwei 8 te Arnhem en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Clean4you N&W
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Clean4you N&W is gevestigd op Oegstgeeststraat 1 te Arnhem en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Assenberg Projecten
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Assenberg Projecten is gevestigd op Zandvoortstraat 75 te Arnhem en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Holani Beauty
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Holani Beauty is gevestigd op Overschiepad 11 te Arnhem en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Kay
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kay is gevestigd op Vlaardingenweg 859 te Arnhem en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Kopara B.V.
Opgericht in Augustus 2019

De besloten vennootschap Kopara B.V. is gevestigd op Vlaardingenweg 26 te Arnhem en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Kopara Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Kopara Holding B.V. is gevestigd op Vlaardingenweg 26 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Bouma Advies & Groen
Opgericht in December 2022

De onderneming Bouma Advies & Groen is gevestigd op Sassenheimstraat 21 te Arnhem en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Maandag 30 januari 2023

BG Solar
Opgericht in December 2022

De onderneming BG Solar is gevestigd op Reurikwei 43 te Arnhem en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Woensdag 14 december 2022

Tuvana Care
Opgericht in December 2022

De onderneming Tuvana Care is gevestigd op Bussumstraat 26 te Arnhem en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

LA&Izorgopmaat
Opgericht in December 2022

De onderneming LA&Izorgopmaat is gevestigd op Rotterdamsingel 24 te Arnhem en is actief in de branche Thuiszorg.

Wenskaarten voor jou
Opgericht in November 2022

De onderneming Wenskaarten voor jou is gevestigd op Schipholplein 60 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

Meer nieuws in Elderveld

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent