Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Elderveld Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Elderveld Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Elderveld Zuid.

In Elderveld Zuid zoek ik een:

  Maandag 24 december 2018

  Nieuwstap
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Nieuwstap is gevestigd op Stellendampad 4 te Arnhem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Arnhem » Elderveld » Elderveld Zuid » 6843KC

  Woensdag 7 november 2018

  Silverbackz
  Opgericht in oktober 2018

  De vennootschap onder firma Silverbackz is gevestigd op Hoogvliethof 27 te Arnhem en is actief in de branche Overige buitensport.

  Arnhem » Elderveld » Elderveld Zuid » 6843ES

  Maandag 15 oktober 2018

  emfa trading & logistics B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap emfa trading & logistics B.V. is gevestigd op Wassenaarweg 40 te Arnhem en is actief in de branche Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen.

  Arnhem » Elderveld » Elderveld Zuid » 6843NW
  Papa George's Home
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Papa George's Home is gevestigd op Achthuizenplantsoen 4 te Arnhem en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Arnhem » Elderveld » Elderveld Zuid » 6843DW
  Dibattista Beheer B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Dibattista Beheer B.V. is gevestigd op Goudaweg 29 te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

  Arnhem » Elderveld » Elderveld Zuid » 6843EN
  Jiansheng Pan Holding B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Jiansheng Pan Holding B.V. is gevestigd op Stolwijkpad 10 te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

  Arnhem » Elderveld » Elderveld Zuid » 6843JS
  PJM Waal B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap PJM Waal B.V. is gevestigd op Wassenaarweg 40 te Arnhem en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

  Arnhem » Elderveld » Elderveld Zuid » 6843NW
  SWAY with Ella'Ray
  Opgericht in september 2018

  De vennootschap onder firma SWAY with Ella'Ray is gevestigd op Hillegomweg 64 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Arnhem » Elderveld » Elderveld Zuid » 6843EV

  Dinsdag 10 juli 2018

  PhiZone
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming PhiZone is gevestigd op Rotterdamsingel 20 te Arnhem en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Arnhem » Elderveld » Elderveld Zuid » 6843ML

  Dinsdag 20 maart 2018

  groei in vrijheid
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming groei in vrijheid is gevestigd op Hillegomweg 62 te Arnhem en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Arnhem » Elderveld » Elderveld Zuid » 6843EV

  Zaterdag 17 februari 2018

  Eco Bouwprojecten B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap Eco Bouwprojecten B.V. is gevestigd op Hellevoetsluisstraat 30 te Arnhem en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw (geen deuren, ramen en kozijnen).

  Arnhem » Elderveld » Elderveld Zuid » 6843HR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Elderveld Zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?