Bedrijven in Geitenkamp

Wil je weten welke bedrijven er in Geitenkamp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Geitenkamp.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

EOR Klussenbedrijf
Opgericht in Januari 2024

De onderneming EOR Klussenbedrijf is gevestigd op St. Josephstraat 15 te Arnhem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 11 januari 2024

E. Kant Holding B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap E. Kant Holding B.V. is gevestigd op Hertenlaan 44 te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

Abdul IT en Privacy Consulting
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Abdul IT en Privacy Consulting is gevestigd op Zaslaan 100 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

DataM.I.service
Opgericht in November 2023

De onderneming DataM.I.service is gevestigd op Bonte Wetering 47 te Arnhem en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Van der Hoeven Bosbeheer
Opgericht in November 2023

De onderneming Van der Hoeven Bosbeheer is gevestigd op Beukenlaan 118 te Arnhem en is actief in de branche Bosbouw.

Kasteel Bouw & Vastgoed Onderhoud
Opgericht in November 2023

De onderneming Kasteel Bouw & Vastgoed Onderhoud is gevestigd op Zaslaan 143 te Arnhem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Schildersbedrijf Konings
Opgericht in November 2023

De onderneming Schildersbedrijf Konings is gevestigd op Zaslaan 75 te Arnhem en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Woensdag 13 december 2023

Groothart B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Groothart B.V. is gevestigd op Zaslaan 86 te Arnhem en is actief in de branche Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.

Groothart Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Groothart Holding B.V. is gevestigd op Zaslaan 86 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Szeju Bouw
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Szeju Bouw is gevestigd op Victor de Stuerslaan 12 te Arnhem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Leeem Bouw
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Leeem Bouw is gevestigd op Victor de Stuerslaan 12 te Arnhem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

De Fluiterij
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming De Fluiterij is gevestigd op Zaslaan 42 te Arnhem en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Woensdag 8 november 2023

somethingelsebeth
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming somethingelsebeth is gevestigd op Creutzbergstraat 40 te Arnhem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Max dB Geluidstechniek
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Max dB Geluidstechniek is gevestigd op P.J. Troelstrastraat 32 te Arnhem en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Dinsdag 10 oktober 2023

Staring Facility Services
Opgericht in September 2023

De onderneming Staring Facility Services is gevestigd op Hertenlaan 58 te Arnhem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Meer nieuws in Geitenkamp

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent