Bedrijven in Geitenkamp

Wil je weten welke bedrijven er in Geitenkamp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Geitenkamp.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

KDE Jansen Dienstverlening
Opgericht in Februari 2024

De onderneming KDE Jansen Dienstverlening is gevestigd op Dr. Bosstraat 10 te Arnhem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 18 maart 2024

Hofman Holding Group B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Hofman Holding Group B.V. is gevestigd op Dr. Wagenaarstraat 37 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Hofman Klimaattechniek B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Hofman Klimaattechniek B.V. is gevestigd op Dr. Wagenaarstraat 37 te Arnhem en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Lion Lassen
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Lion Lassen is gevestigd op P.J. Troelstrastraat 15 te Arnhem en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Stichting Iam centrum voor hoop na seksuele uitbuiting
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting Iam centrum voor hoop na seksuele uitbuiting is gevestigd op Hertenlaan 6 te Arnhem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

De Varende Gemeente
Opgericht in Maart 2024

De onderneming De Varende Gemeente is gevestigd op Rosendaalseweg 507 te Arnhem en is actief in de branche Religieuze organisaties.

D&D Security
Opgericht in Februari 2024

De onderneming D&D Security is gevestigd op P.J. Troelstrastraat 21 te Arnhem en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Donderdag 1 februari 2024

EOR Klussenbedrijf
Opgericht in Januari 2024

De onderneming EOR Klussenbedrijf is gevestigd op St. Josephstraat 15 te Arnhem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 11 januari 2024

E. Kant Holding B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap E. Kant Holding B.V. is gevestigd op Hertenlaan 44 te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

Abdul IT en Privacy Consulting
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Abdul IT en Privacy Consulting is gevestigd op Zaslaan 100 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

DataM.I.service
Opgericht in November 2023

De onderneming DataM.I.service is gevestigd op Bonte Wetering 47 te Arnhem en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Van der Hoeven Bosbeheer
Opgericht in November 2023

De onderneming Van der Hoeven Bosbeheer is gevestigd op Beukenlaan 118 te Arnhem en is actief in de branche Bosbouw.

Kasteel Bouw & Vastgoed Onderhoud
Opgericht in November 2023

De onderneming Kasteel Bouw & Vastgoed Onderhoud is gevestigd op Zaslaan 143 te Arnhem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Schildersbedrijf Konings
Opgericht in November 2023

De onderneming Schildersbedrijf Konings is gevestigd op Zaslaan 75 te Arnhem en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Woensdag 13 december 2023

Groothart B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Groothart B.V. is gevestigd op Zaslaan 86 te Arnhem en is actief in de branche Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.

Meer nieuws in Geitenkamp

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement