Bedrijven in Presikhaaf West

Wil je weten welke bedrijven er in Presikhaaf West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Presikhaaf West.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Alish & Hasan VOF
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Alish & Hasan VOF is gevestigd op Spuistraat 81 te Arnhem en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

L. Naimi Zorg
Opgericht in Januari 2024

De onderneming L. Naimi Zorg is gevestigd op Geleenstraat 14 te Arnhem en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

De Bondt Entertainment
Opgericht in Januari 2024

De onderneming De Bondt Entertainment is gevestigd op Lange Wal 42-1 te Arnhem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Totum Merch
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Totum Merch is gevestigd op Zoomstraat 80 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Gastouder Ilse Arnhem
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Gastouder Ilse Arnhem is gevestigd op Van Kampenstraat 19 te Arnhem en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Hamda care
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Hamda care is gevestigd op Spuistraat 87 te Arnhem en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

BH4Care
Opgericht in Januari 2024

De onderneming BH4Care is gevestigd op Van Nesstraat 26 te Arnhem en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Hondenuitlaatservice Wandelmaatjes
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Hondenuitlaatservice Wandelmaatjes is gevestigd op Van Borselenstraat 58 te Arnhem en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Dinsdag 23 januari 2024

Virtue of patience
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Virtue of patience is gevestigd op Stellingwerfstraat 6-3 te Arnhem en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

AMF Sensitive Care
Opgericht in Januari 2024

De onderneming AMF Sensitive Care is gevestigd op Lacomblestraat 4B te Arnhem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Bellezza by Marcia
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Bellezza by Marcia is gevestigd op Roompotstraat 232 te Arnhem en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Donderdag 11 januari 2024

Sale Dynamics B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Sale Dynamics B.V. is gevestigd op Deurloo 48 te Arnhem en is actief in de branche Callcenters.

Kadioglu Holding B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Kadioglu Holding B.V. is gevestigd op Keulse Slag 86 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

U Zorgbemiddeling B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap U Zorgbemiddeling B.V. is gevestigd op Keulse Slag 86 te Arnhem en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Sor? Clinic B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Sor? Clinic B.V. is gevestigd op Laan van Presikhaaf 192A te Arnhem en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Meer nieuws in Presikhaaf West

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent