Bedrijven in Presikhaaf I

Wil je weten welke bedrijven er in Presikhaaf I zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Presikhaaf I.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

De Grens, stukadoors en klus B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap De Grens, stukadoors en klus B.V. is gevestigd op Laan van Presikhaaf 68-4 te Arnhem en is actief in de branche stukadoors.

SVG begeleiding en zorg
Opgericht in Januari 2023

De onderneming SVG begeleiding en zorg is gevestigd op Griftstraat 14 te Arnhem en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Stichting Collectief Koppig
Opgericht in December 2022

De stichting Stichting Collectief Koppig is gevestigd op Scheldestraat 24 te Arnhem en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Woon & Decor
Opgericht in December 2022

De onderneming Woon & Decor is gevestigd op Laan van Presikhaaf 60-5 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 30 januari 2023

St@rtSolar
Opgericht in December 2022

De onderneming St@rtSolar is gevestigd op Zoomstraat 150 te Arnhem en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Jamilla Care
Opgericht in December 2022

De onderneming Jamilla Care is gevestigd op Vrij Nederlandstraat 19-4 te Arnhem en is actief in de branche Thuiszorg.

Woensdag 14 december 2022

MinaCasa
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma MinaCasa is gevestigd op Amerstraat 19 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sophie Mana
Opgericht in November 2022

De onderneming Sophie Mana is gevestigd op Vrij Nederlandstraat 25-2 te Arnhem en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

CMA B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap CMA B.V. is gevestigd op Amstelstraat 2 te Arnhem en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Donderdag 10 november 2022

Yayla Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Yayla Services is gevestigd op Laan van Presikhaaf 64-5 te Arnhem en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

NFM montage/dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming NFM montage/dienstverlening is gevestigd op IJssellaan 51-1 te Arnhem en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Anamaria Boa
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Anamaria Boa is gevestigd op Maaslaan 8-4 te Arnhem en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Maandag 26 september 2022

Sef Zorg
Opgericht in September 2022

De onderneming Sef Zorg is gevestigd op Waalstraat 55 te Arnhem en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Msy beveiliging
Opgericht in September 2022

De onderneming Msy beveiliging is gevestigd op Waalstraat 87 te Arnhem en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

JL Zorgspecialist
Opgericht in September 2022

De onderneming JL Zorgspecialist is gevestigd op Scheldestraat 77 te Arnhem en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

 

Meer nieuws in Presikhaaf I

Snelheidscontroles Arnhem

Flitser IJsseloordweg, Arnhem
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 02:58 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent