Bedrijven in Berg en Dal

Wil je weten welke bedrijven er in Berg en Dal zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Berg en Dal.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Stichting Administratiekantoor Regeneratieve biologische landbouw Kleverbergh
Opgericht in Mei 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor Regeneratieve biologische landbouw Kleverbergh is gevestigd op Erlecomseweg 18 te Erlecom en is actief in de branche Financiële holdings.

Bart Duijghuisen Beheer B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Bart Duijghuisen Beheer B.V. is gevestigd op Cranenburgsestraat 73a te GROESBEEK en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vloerambulance
Opgericht in Mei 2024

De commanditaire vennootschap Vloerambulance is gevestigd op Burg Ottenhoffstraat 12 te Groesbeek en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

RoseJanssen
Opgericht in Mei 2024

De onderneming RoseJanssen is gevestigd op Bredeweg 53 te GROESBEEK en is actief in de branche Thuiszorg.

Hammer Build
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Hammer Build is gevestigd op Cranenburgsestraat 23e 0020 te Groesbeek en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Refreshy
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Refreshy is gevestigd op Molenweg 22 te Groesbeek en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Kaya Dakwerken
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Kaya Dakwerken is gevestigd op Heidebloemstraat 11 te Groesbeek en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

In your mind
Opgericht in Mei 2024

De onderneming In your mind is gevestigd op Frieselaan 8 te Groesbeek en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dahm-Infra
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Dahm-Infra is gevestigd op Pastoor van Tielstraat 67 te Leuth en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Roos van der Weerden
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Roos van der Weerden is gevestigd op Cranenburgsestraat 102 te Groesbeek en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Philipsen Dienstverlening
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Philipsen Dienstverlening is gevestigd op Marialaan 32 te Ooij en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Verloskundige plaatsen IUD
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Verloskundige plaatsen IUD is gevestigd op Moses en Aaronlaan 29a te Heilig Landstichting en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

Karim Marketing & Sales
Opgericht in November 2020

De onderneming Karim Marketing & Sales is gevestigd op Leeuwerikstraat 12 te Beek en is actief in de branche Colportage.

Puur Indisch
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Puur Indisch is gevestigd op Hubertushof 5 te Beek en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 11 juni 2024

VitaleTijd
Opgericht in April 2024

De onderneming VitaleTijd is gevestigd op Marialaan 72 te Ooij en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement