Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Geeren-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Geeren-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Geeren-Noord.

In Geeren-Noord zoek ik een:

  Angelo Hendrickx
  november 2017

  De onderneming Angelo Hendrickx is gevestigd op Wensel Cobergherstraat 251 te Breda en is actief in de branche Koeriers.

  4827BCBredaBreda NoordGeeren-Noord
  Fresco Drinks
  oktober 2017

  De onderneming Fresco Drinks is gevestigd op Joris Nempestraat 13 te Breda en is actief in de branche Groothandel in dranken (geen zuivel).

  4827ABBredaBreda NoordGeeren-Noord
  Transvigate
  oktober 2017

  De onderneming Transvigate is gevestigd op Willem van Heesstraat 11 te Breda en is actief in de branche Koeriers.

  4827ADBredaBreda NoordGeeren-Noord
  Crypto Winkel B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Crypto Winkel B.V. is gevestigd op Bernard de Wildestraat 580 te Breda en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  4827EHBredaBreda NoordGeeren-Noord
  MvPuffelen Holding B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap MvPuffelen Holding B.V. is gevestigd op Bernard de Wildestraat 580 te Breda en is actief in de branche Financiële holdings.

  4827EHBredaBreda NoordGeeren-Noord
  Deliholland
  oktober 2017

  De onderneming Deliholland is gevestigd op Jacob van Akenstraat 7 te Breda en is actief in de branche Markthandel in aardappelen, groenten en fruit.

  4827AEBredaBreda NoordGeeren-Noord
  Star Logistics
  september 2017

  De onderneming Star Logistics is gevestigd op Joris Nempestraat 43 te Breda en is actief in de branche Koeriers.

  4827ABBredaBreda NoordGeeren-Noord
  ArivoWeb B.V.
  augustus 2017

  De besloten vennootschap ArivoWeb B.V. is gevestigd op Wensel Cobergherstraat 319 te Breda en is actief in de branche Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

  4827BDBredaBreda NoordGeeren-Noord
  Stichting TEDx Youth Amersfoort
  juli 2017

  De stichting Stichting TEDx Youth Amersfoort is gevestigd op Bernard de Wildestraat 414 te Breda en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  4827EHBredaBreda NoordGeeren-Noord
  Adriatico B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Adriatico B.V. is gevestigd op Joris Nempestraat 36 te Breda en is actief in de branche Restaurants.

  4827AABredaBreda NoordGeeren-Noord
  Polmar Renovatie
  juni 2017

  De onderneming Polmar Renovatie is gevestigd op Jan van den Domstraat 5 te Breda en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  4827AHBredaBreda NoordGeeren-Noord
  Hapjesland B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap Hapjesland B.V. is gevestigd op David 't Kindtstraat 93 te Breda en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  4827CSBredaBreda NoordGeeren-Noord
  Gulliver-Trainingen
  maart 2017

  De vennootschap onder firma Gulliver-Trainingen is gevestigd op Victor Hortastraat 20 te Breda en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  4827CGBredaBreda NoordGeeren-Noord
  Taalexpres voor iedereen
  februari 2017

  De onderneming Taalexpres voor iedereen is gevestigd op Leon van Heilstraat 60 te Breda en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  4827ANBredaBreda NoordGeeren-Noord
  DAYLINKED B.V.
  februari 2017

  De besloten vennootschap DAYLINKED B.V. is gevestigd op Jacob van Akenstraat 17 te Breda en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  4827AEBredaBreda NoordGeeren-Noord
  SS Tolk en Vertaler
  september 2016

  De onderneming SS Tolk en Vertaler is gevestigd op Wensel Cobergherstraat 167A te BREDA en is actief in de branche Vertalers en tolken.

  4827BBBredaBreda NoordGeeren-Noord
  Theo Parts & Export
  september 2016

  De onderneming Theo Parts & Export is gevestigd op Wensel Cobergherstraat 119 te BREDA en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en -accessoires (geen banden).

  4827BBBredaBreda NoordGeeren-Noord
  StudioPOES
  augustus 2016

  De onderneming StudioPOES is gevestigd op Groenedijkplein 26 te BREDA en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  4827LPBredaBreda NoordGeeren-Noord
  Quality Transport & Logistics
  juli 2016

  De onderneming Quality Transport & Logistics is gevestigd op Wensel Cobergherstraat 533 te BREDA en is actief in de branche Koeriers.

  4827BGBredaBreda NoordGeeren-Noord
  WSG Transport Services
  juli 2016

  De onderneming WSG Transport Services is gevestigd op Willem van Heesstraat 11 te BREDA en is actief in de branche Koeriers.

  4827ADBredaBreda NoordGeeren-Noord

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk