Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Geeren-Noord

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Geeren-Noord. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Geeren-Noord op onderwerp:

  Pizzabezorger beroofd
  Maandag 16 oktober 2017 om 10:25

  Breda - Een nog onbekende straatrover heeft zondag 15 oktober 2017 omstreeks 20.20 uur een pizzabezorger op de hoek van de Joris Nempestraat en de Jacob Franckaertstraat bedreigd met een mes en beroofd van zijn geld.

  BredaBreda NoordGeeren-NoordOverval
  Man aangehouden voor verkopen gestolen fiets
  Donderdag 7 september 2017 om 11:50

  Breda - Een bewoner van de Wensel Cobergherstraat is woensdagmiddag aangehouden. Hij werd op heterdaad betrapt toen hij een gestolen fiets verkocht aan de oorspronkelijke eigenaresse.

  BredaBreda NoordGeeren-NoordDiefstal
  Pizzakoerier beroofd
  Zaterdag 1 april 2017 om 10:42

  Breda - De politie onderzoekt wie vrijdag 31 maart 2017 een 21-jarige pizzakoerier heeft beroofd. De pizzabezorger leverde vrijdagavond rond 21.20 uur een bestelling af in de Bernard de Wildestraat. Toen hij terugkwam bij zijn scooter werd hij door twee gemaskerde mannen bedreigd met een mes en beroofd van zijn portemonnee. De daders gingen er te voet vandoor.

  BredaBreda NoordGeeren-NoordOverval
  Overlastmeldingen brengen politie op spoor drugs
  Donderdag 22 september 2016 om 13:33

  Breda - Verschillende overlastmeldingen hebben woensdag geleid tot de aanhouding van een bewoonster van de Wensel Cobergherstraat. Ze dealde vermoedelijk in Qat.

  BredaBreda NoordGeeren-NoordDrugs
  Twee mannen aangehouden na mishandeling in woning
  Zaterdag 18 juli 2015 om 09:56

  Breda - Twee mannen (24 en 27 jaar, woonplaats onbekend) werden zaterdagnacht 18 juli aangehouden nadat zij een vrouw in een woning zouden hebben mishandeld.

  BredaBreda NoordGeeren-NoordMishandeling
  Slachtoffer raakt gewond bij straatroof
  Woensdag 4 februari 2015 om 14:28

  Breda - De recherche is een onderzoek gestart naar een beroving. Hierbij raakte een slachtoffer (52) licht gewond. Het misdrijf vond plaats in de nacht van dinsdag 3 februari op woensdag 4 februari 2015 op de Wensel Cobergherstraat.

  BredaBreda NoordGeeren-NoordOverval
  Politie vindt hasj en wiet
  Woensdag 9 juli 2014 om 10:30

  Breda - De politie trof een partij softdrugs aan in een nagenoeg leegstaande woning aan de Bernard de Wildestraat. De vondst werd gedaan op dinsdagavond 8 juli 2014 op basis van een anonieme tip. Bij controle van het huis bleek dat er niemand aanwezig was. Wel hing er een sterke hennepgeur die leidde naar circa zeven kilo verpakte hennep en 3 plakken hasj. De politie nam de partij softdrugs in beslag en onderzoekt de herkomst.

  BredaBreda NoordGeeren-NoordDrugs
  Bredanaar met knuppel op hoofd geslagen
  Dinsdag 8 juli 2014 om 11:16

  Breda - De politie heeft dinsdag 8 juli 2014 omstreeks 00.15 uur op de Wensel Cobergherstraat een 58-jarige Bredanaar aangehouden die verdacht wordt van het mishandelen met een honkbalknuppel van een 51-jarige plaatsgenoot.

  BredaBreda NoordGeeren-NoordMishandeling
  Driejarig meisje door ongeval in woning overleden
  Woensdag 2 juli 2014 om 16:43

  Breda - Een driejarig meisje is dinsdagavond 1 juli 2014 dood aangetroffen in haar slaapkamer in een flatwoning aan de Wensel Cobergherstraat. Uit onderzoek is gebleken dat het kindje door een tragisch ongeval is overleden.

  BredaBreda NoordGeeren-NoordMoord, doodslag, overlijden
  Getuige voorkomt autobrand
  Maandag 2 december 2013 om 10:47

  Breda - Een oplettende getuige kon door snel handelen voorkomen dat afgelopen nacht een auto in vlammen op ging aan de Wensel Cobergherstraat in Breda.

  BredaBreda NoordGeeren-NoordBrand
  Bredanaar vlucht tevergeefs na aanrijding.
  Donderdag 31 oktober 2013 om 13:39

  Breda - De politie heeft vannacht, de nacht van woensdag 30 op donderdag 31 oktober 2013 omstreeks 03.10 uur op de Octave van Rijsselberghestraat met hulp van diensthond Basko een 32-jarige Bredanaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij met een auto tegen een lantaarnpaal is gereden en dat hij daarna gevlucht is. Hij heeft geen rijbewijs en weigerde op het bureau een ademtest.

  BredaBreda NoordGeeren-Noord(Verkeers)ongeval

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk