Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Ginneken

Wil je weten welke bedrijven er in Ginneken zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ginneken.

In Ginneken zoek ik een:

  Maandag 15 oktober 2018

  M. Rombouts
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming M. Rombouts is gevestigd op Bavelselaan 56A te Breda en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4835GN
  H@@S B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap H@@S B.V. is gevestigd op Anna Paulownalaan 14 te Breda en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4835LA
  Dirven Project Management
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Dirven Project Management is gevestigd op Ginnekenweg 249D te Breda en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4835NB
  van Riel Corporate Communication Consultancy
  Opgericht in september 2018

  De onderneming van Riel Corporate Communication Consultancy is gevestigd op Koningin Emmalaan 31 te Breda en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4835KH
  TB Tennis
  Opgericht in september 2018

  De onderneming TB Tennis is gevestigd op Kalishoek 18 te Breda en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4835PA
  Blanche Dautzenberg
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Blanche Dautzenberg is gevestigd op Prins Hendrikstraat 89 te Breda en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4835PL
  Met Affect
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Met Affect is gevestigd op Ulvenhoutselaan 78 te Breda en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4834MH
  Batelier Events
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Batelier Events is gevestigd op Prins Hendrikstraat 32 te Breda en is actief in de branche Eventcatering.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4835PP

  Vrijdag 24 augustus 2018

  GP-Connect B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap GP-Connect B.V. is gevestigd op Ulvenhoutselaan 107 te Breda en is actief in de branche Uitzendbureaus.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4834MD
  Bolle Holding B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Bolle Holding B.V. is gevestigd op Ulvenhoutselaan 107 te Breda en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4834MD
  Studio van den Oever
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Studio van den Oever is gevestigd op Taxandrialaan 6 te Breda en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4835PH
  Baroniestad Vastgoed B.V.
  Opgericht in juli 2018

  De besloten vennootschap Baroniestad Vastgoed B.V. is gevestigd op Raadhuisstraat 28 te Breda en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4835JB
  Lieke Wouters
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Lieke Wouters is gevestigd op van Duijvenvoordestraat 26 te Breda en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4835CB
  Twisty Roads
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Twisty Roads is gevestigd op Dillenburgstraat 12 te Breda en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4835EC
  StrengthFit Coaching
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming StrengthFit Coaching is gevestigd op Dillenburgstraat 33A te Breda en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4835EA
  SJ legal coaching & consulting
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming SJ legal coaching & consulting is gevestigd op Postlaan 51 te Breda en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4835EM
  Puntgaaf Officesupport
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Puntgaaf Officesupport is gevestigd op Cartier van Disselstraat 5 te Breda en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4835KC
  Iris Kamphorst
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Iris Kamphorst is gevestigd op Ginnekenweg 347 te Breda en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ginneken » 4835ND

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?