Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Ypelaar

Wil je weten welke bedrijven er in Ypelaar zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ypelaar.

In Ypelaar zoek ik een:

  Maandag 15 oktober 2018

  Olivia Care
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Olivia Care is gevestigd op Amerongenstraat 2D6 te Breda en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834RC
  Kapper Sonja
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Kapper Sonja is gevestigd op Beverweerdstraat 33 te Breda en is actief in de branche Haarverzorging.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834LC
  Jasper van Beek Consultancy
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Jasper van Beek Consultancy is gevestigd op Nijenrodestraat 23 te Breda en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834RP
  Achter de paarse deur
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Achter de paarse deur is gevestigd op Duurstedestraat 48 te Breda en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834HL
  Easterwood Trading B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Easterwood Trading B.V. is gevestigd op Trompenburgstraat 7 te Breda en is actief in de branche Groothandel in hout en plaatmateriaal.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834KR
  Praktijk Sprankelkind Miranda Bruijns
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Praktijk Sprankelkind Miranda Bruijns is gevestigd op Muiderslotstraat 169 te Breda en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834KN
  A.E.H.J.W. Beerens
  Opgericht in september 2018

  De onderneming A.E.H.J.W. Beerens is gevestigd op Rijnauwenstraat 210 te Breda en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834LH
  Sprinkles taarten
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Sprinkles taarten is gevestigd op Middachtenstraat 69 te Breda en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834PB
  BewustNu
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming BewustNu is gevestigd op Rijnauwenstraat 110A te Breda en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834LG
  Bomen Unie Nederland B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Bomen Unie Nederland B.V. is gevestigd op Doenradestraat 63 te Breda en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834GA

  Vrijdag 24 augustus 2018

  De Kroon Transport
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming De Kroon Transport is gevestigd op Amerongenstraat 38 te Breda en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834RC
  Ineffekt
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Ineffekt is gevestigd op Middachtenstraat 19 te Breda en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834PB

  Woensdag 4 april 2018

  Spirit of Hospitality
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Spirit of Hospitality is gevestigd op Middachtenstraat 67 te Breda en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834PB
  Meerberg S.à.r.l.
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Meerberg S.à.r.l. is gevestigd op Loevesteinstraat 20B te Breda en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834ED
  HONDERD PROCENT | Projectmanagement
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming HONDERD PROCENT | Projectmanagement is gevestigd op Twikkelstraat 12 te Breda en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834LM

  Dinsdag 20 maart 2018

  Gewoon Maken
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Gewoon Maken is gevestigd op Valkenierslaan 346 te Breda en is actief in de branche Reparatie van computers en randapparatuur.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834CP

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?