Bedrijven in Bikkersvaart

Wil je weten welke bedrijven er in Bikkersvaart zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bikkersvaart.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Schildersbedrijf Fadi
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Schildersbedrijf Fadi is gevestigd op Beethovenlaan 5 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Aydal Zorg
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Aydal Zorg is gevestigd op Sweelinckstraat 21 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Thuiszorg.

Krijnen M&B Fitness
Opgericht in April 2024

De onderneming Krijnen M&B Fitness is gevestigd op Haydnplantsoen 29 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Wijatech beheer B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Wijatech beheer B.V. is gevestigd op Dopperstraat 100 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Woensdag 24 april 2024

CSA Cleaning
Opgericht in April 2024

De onderneming CSA Cleaning is gevestigd op Cor Keestraat 9 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Handelsmaatschappij C. Nel
Opgericht in Juli 2006

De vennootschap onder firma Handelsmaatschappij C. Nel is gevestigd op Verdistraat 131 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Markthandel in overige goederen.

Woensdag 10 april 2024

Stichting Administratiekantoor Soulsz
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor Soulsz is gevestigd op Anthon van der Horstlaan 39 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Maandag 18 maart 2024

Schoonhuis Socials
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Schoonhuis Socials is gevestigd op Verdistraat 115 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Dinsdag 23 januari 2024

R.Z. van de Wolfshaar Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap R.Z. van de Wolfshaar Holding B.V. is gevestigd op Bachlaan 3b te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 11 januari 2024

I am Am
Opgericht in November 2023

De onderneming I am Am is gevestigd op Straussweg 49 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Soulsz B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Soulsz B.V. is gevestigd op Anthon van der Horstlaan 39 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Evarjop Holding B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Evarjop Holding B.V. is gevestigd op Verdistraat 187 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

De Jonge Techniek & Dienstverlening B.V.
Opgericht in Mei 2015

De besloten vennootschap De Jonge Techniek & Dienstverlening B.V. is gevestigd op Bizetstraat 2 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Akhiyad Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Akhiyad Holding B.V. is gevestigd op Anthon van der Horstlaan 87 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Financiële holdings.

M. de Jonge Beheer B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap M. de Jonge Beheer B.V. is gevestigd op Bizetstraat 2 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Financiële holdings.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement