Bedrijven in Wijk 00

Wil je weten welke bedrijven er in Wijk 00 zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wijk 00.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

ToFaSa B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap ToFaSa B.V. is gevestigd op Torenvalk 71 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Registeraccountants.

Fam. Huizinga t. h. o. d. n. Zorgmuiters
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Fam. Huizinga t. h. o. d. n. Zorgmuiters is gevestigd op Westerzate 3 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

Vereniging van Eigenaars Kolkweg 12 a en 12 b te Bunschoten
Opgericht in Mei 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Kolkweg 12 a en 12 b te Bunschoten is gevestigd op Kolkweg 12a te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Stichting Vissers Erfgoed Spakenburg
Opgericht in Mei 2024

De stichting Stichting Vissers Erfgoed Spakenburg is gevestigd op Nieuwe Schans 1c te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Monumentenzorg.

Seven Synths Music
Opgericht in April 2024

De onderneming Seven Synths Music is gevestigd op Enkhuizer Zand 21 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Vishandel A.M. en R. de Graaf
Opgericht in Juni 2024

De vennootschap onder firma Vishandel A.M. en R. de Graaf is gevestigd op Dopperstraat 105 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

Vishandel Rick de Graaf
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Vishandel Rick de Graaf is gevestigd op Dopperstraat 105 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

Ingenieurs & Adviesbureau de Graaf
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Ingenieurs & Adviesbureau de Graaf is gevestigd op Straussweg 34 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Heimaat stukadoors
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Heimaat stukadoors is gevestigd op Jan Zwartplantsoen 7 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche stukadoors.

L.M.G Detachering
Opgericht in Mei 2024

De onderneming L.M.G Detachering is gevestigd op Harderwijker Bank 8 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Vleesverwerking (niet tot maaltijden).

Miss Best Dressed
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Miss Best Dressed is gevestigd op Koningin Wilhelminastr 45 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Onderhoudsbedrijf Janmaat
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Onderhoudsbedrijf Janmaat is gevestigd op Tabakskamp 115 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 11 juni 2024

Van de Coterlet-Heijnen
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Van de Coterlet-Heijnen is gevestigd op Stadsgracht 41 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Winkels in vis.

Veldhuizen Ontwikkeling B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Veldhuizen Ontwikkeling B.V. is gevestigd op Bilderdijkstraat 30a te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Projectontwikkeling.

SolEn Solar Engineering B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap SolEn Solar Engineering B.V. is gevestigd op Plevier 10 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement