Bedrijven in Bunschoten

Wil je weten welke bedrijven er in Bunschoten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bunschoten.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Veldhuizen Ontwikkeling B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Veldhuizen Ontwikkeling B.V. is gevestigd op Bilderdijkstraat 30a te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Lemos Esthetiek & Nagels
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Lemos Esthetiek & Nagels is gevestigd op Poststraat 2 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

GNZ Services
Opgericht in Mei 2024

De onderneming GNZ Services is gevestigd op Jan Steenstraat 20 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Fotografie.

Stichting Administratiekantoor Veldhuizen Ontwikkeling
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor Veldhuizen Ontwikkeling is gevestigd op Bilderdijkstraat 30a te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

MZ LOGISTICS B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap MZ LOGISTICS B.V. is gevestigd op Sint Nicolaasweg 1r te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Koeriers.

ALZABE HOLDING B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap ALZABE HOLDING B.V. is gevestigd op Sint Nicolaasweg 1r te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Financiële holdings.

AMGroep Property B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap AMGroep Property B.V. is gevestigd op Eemlandia 44 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Financiële holdings.

AMGroep Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap AMGroep Holding B.V. is gevestigd op Eemlandia 44 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Financiële holdings.

Massagepraktijk Reborning
Opgericht in April 2024

De onderneming Massagepraktijk Reborning is gevestigd op Albert Cuypstraat 17 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Malex-PL
Opgericht in April 2024

De onderneming Malex-PL is gevestigd op Kolkkamp 29 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 24 april 2024

VOSCoaching B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap VOSCoaching B.V. is gevestigd op Verlengde Oostsingel 29 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Personeelsvereniging High Voltage
Opgericht in April 2024

De vereniging Personeelsvereniging High Voltage is gevestigd op Voltaweg 32 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

RSHeijnen Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap RSHeijnen Holding B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 10 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

TalkIP
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma TalkIP is gevestigd op Edisonweg 11d te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Draadloze telecommunicatie.

Anfa Bouw B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Anfa Bouw B.V. is gevestigd op Einsteinweg 29 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement