Bedrijven in Blokhuiswetering

Wil je weten welke bedrijven er in Blokhuiswetering zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Blokhuiswetering.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Klussenbedrijf Hop
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Klussenbedrijf Hop is gevestigd op Kemphaan 6 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Lanella
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Lanella is gevestigd op Putter 10 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 28 februari 2023

HeldCareGHZ
Opgericht in Februari 2023

De onderneming HeldCareGHZ is gevestigd op Meerkoet 28 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Dinsdag 14 februari 2023

Twiszhair
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Twiszhair is gevestigd op Kemphaan 1 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 2 februari 2023

AGRITOF
Opgericht in April 2018

De vennootschap onder firma AGRITOF is gevestigd op Kluut 33 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Koers Zorg
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Koers Zorg is gevestigd op Plevier 59 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Woensdag 14 december 2022

FrescoVino
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming FrescoVino is gevestigd op Kwikstaart 22 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

D.J. Ruizendaal
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming D.J. Ruizendaal is gevestigd op Leeuwerik 68 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

Party Verhuur Spakenburg
Opgericht in September 2022

De onderneming Party Verhuur Spakenburg is gevestigd op Kemphaan 10 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Ari?szorg
Opgericht in December 2022

De onderneming Ari?szorg is gevestigd op Waterhoen 38 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

KiWi Sports
Opgericht in November 2022

De onderneming KiWi Sports is gevestigd op Torenvalk 59 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Beroepssportlieden.

Mischa ter Haar
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mischa ter Haar is gevestigd op Leeuwerik 76 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Snel Financieel Fit
Opgericht in November 2022

De onderneming Snel Financieel Fit is gevestigd op Torenvalk 62 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

A. Swier Transport
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming A. Swier Transport is gevestigd op Bergeend 59 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

HD Productions
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming HD Productions is gevestigd op Merel 15 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Fotografie.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent