Bedrijven in Blokhuiswetering

Wil je weten welke bedrijven er in Blokhuiswetering zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Blokhuiswetering.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Van de Coterlet-Heijnen
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Van de Coterlet-Heijnen is gevestigd op Stadsgracht 41 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Winkels in vis.

SolEn Solar Engineering B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap SolEn Solar Engineering B.V. is gevestigd op Plevier 10 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dreijer Beheer B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Dreijer Beheer B.V. is gevestigd op Blauwe Reiger 13 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 24 april 2024

Stichting Lisa Cycling
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Lisa Cycling is gevestigd op Waterhoen 32 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Volopsfeer Design
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Volopsfeer Design is gevestigd op Plevier 30 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Woensdag 10 april 2024

TommyCat Print Company
Opgericht in Maart 2024

De onderneming TommyCat Print Company is gevestigd op Velduil 20 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Freedom 4 All
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Freedom 4 All is gevestigd op Torenvalk 62 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Maandag 18 maart 2024

Dreamdigger
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Dreamdigger is gevestigd op Plevier 121 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

HSE Advisory Services
Opgericht in Februari 2024

De onderneming HSE Advisory Services is gevestigd op Merel 3 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Ludens - Spelen met Bewegen -
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Ludens - Spelen met Bewegen - is gevestigd op Plevier 63 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

Blotenburg Mondzorg B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Blotenburg Mondzorg B.V. is gevestigd op Zwaluw 26 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Financiële holdings.

Praktijk Jans, Orthopedagoog
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Praktijk Jans, Orthopedagoog is gevestigd op Velduil 8 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Donderdag 1 februari 2024

Poort Online Marketing
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Poort Online Marketing is gevestigd op Kiekendief 1 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Van Dusschoten Ventures B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Van Dusschoten Ventures B.V. is gevestigd op Meerkoet 68 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 23 januari 2024

Blesbanket
Opgericht in Mei 2014

De vennootschap onder firma Blesbanket is gevestigd op Wilde Zwaan 87 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement