Bedrijven in Kunstenaarsbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Kunstenaarsbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kunstenaarsbuurt.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

De Bezige Bijtjes
Opgericht in November 2023

De vereniging De Bezige Bijtjes is gevestigd op Fidelio 289 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Breaking Through With Nonjabulo Mtheku
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Breaking Through With Nonjabulo Mtheku is gevestigd op Zadkinerade 80 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dinsdag 11 juni 2024

Hygiene Heroes
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Hygiene Heroes is gevestigd op Henry Moorepassage 13 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Patel's Food Corner
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Patel's Food Corner is gevestigd op Henry Moorepassage 71 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Eventcatering.

Woensdag 24 april 2024

Chu's klusbedrijf
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Chu's klusbedrijf is gevestigd op Ernst Barlachrade 11 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Marfik
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Marfik is gevestigd op Mari Andriessenrade 64 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Fernand vastgoed beheer & onderhoud
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Fernand vastgoed beheer & onderhoud is gevestigd op Henry Moorepassage 120 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Camp Growth
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Camp Growth is gevestigd op Mari Andriessenrade 40 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Reisorganisatie.

Maandag 18 maart 2024

Zorg in Control
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma Zorg in Control is gevestigd op Charlotte v Pallandtrade 15 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Webportals.

Cadi Design Europe
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma Cadi Design Europe is gevestigd op Rodinrade 3 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Donderdag 11 januari 2024

Kraamzorg Be Loved
Opgericht in December 2023

De onderneming Kraamzorg Be Loved is gevestigd op Henry Moorepassage 300 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Thuiszorg.

Hoover Consultancy
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Hoover Consultancy is gevestigd op Henry Moorepassage 2 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Woensdag 8 november 2023

Christengemeente Gods Huis
Opgericht in November 2023

De onderneming Christengemeente Gods Huis is gevestigd op Stationsplein 202e verdiepin te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Dinsdag 10 oktober 2023

Nichie
Opgericht in September 2023

De vennootschap onder firma Nichie is gevestigd op Rodinrade 38 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

M.A.H. Service en Security
Opgericht in September 2023

De onderneming M.A.H. Service en Security is gevestigd op Henry Moorepassage 300 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Meer nieuws in Kunstenaarsbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement