Bedrijven in Operabuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Operabuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Operabuurt.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Nikai's Piercings
Opgericht in April 2024

De onderneming Nikai's Piercings is gevestigd op Bonnefanten 6 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Lawyer Security
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Lawyer Security is gevestigd op Operalaan 45 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Ballinmedia
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Ballinmedia is gevestigd op Aida 112 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Barber Trend
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Barber Trend is gevestigd op Norma 65 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Haarverzorging.

Stichting BE SAFE FOUNDATION
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting BE SAFE FOUNDATION is gevestigd op Norma 77 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

ADCRcares
Opgericht in Maart 2024

De onderneming ADCRcares is gevestigd op Aida 43 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Thuiszorg.

Woensdag 10 april 2024

Gilberto da Silva Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Gilberto da Silva Holding B.V. is gevestigd op Norma 59 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Financiële holdings.

Cijfermens B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Cijfermens B.V. is gevestigd op Bonnefanten 73 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Rhythm Unlimited Brass Entertainment
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Rhythm Unlimited Brass Entertainment is gevestigd op Norma 25 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Sami chahmay
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Sami chahmay is gevestigd op Librije 113 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 18 maart 2024

Zorgbedrijf Capelle
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Zorgbedrijf Capelle is gevestigd op Nabucco 101 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Thuiszorg.

Desiree doet mee
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Desiree doet mee is gevestigd op Norma 76 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

A.ONE Fitness
Opgericht in Januari 2024

De onderneming A.ONE Fitness is gevestigd op Arabella 41 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

BoyaWave
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma BoyaWave is gevestigd op Aida 10 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Groothandel in beeld- en geluidsdragers.

Movinginwrd
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Movinginwrd is gevestigd op Nabucco 104 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Meer nieuws in Operabuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Capelle aan den IJssel

Flitser Bermweg, Capelle aan den IJssel
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 11:26 uur
Flitser Hollandsch Diep, Capelle aan den IJssel
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 11:26 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement